Aniston

Lyster

Mille Eigards "gør-det-selv bog" til kvinder.

Seksuelle værktøjer, der gør resten af livet til en leg...
Lyster
I bogen "Lyster" inspirerer Mille Eigard kvinderne til at begynde fra starten, når det gælder seksuelle værktøjer.

Det var med forlegen mine, jeg - en kæmpe drengerøv - sad og bladrede i en gør-det-selv bog for kvinder. Jeg så egentlig mine evner på det punkt som formidable og levede i min egen Don Juan-verden. Men Mille Eigards bog "Lyster" åbnede en helt ny verden for mig.

Med lettere rødmen gik jeg igennem første øvelse, der omhandler nogle ganske jordnære spørgsmål og længere nede bliver mere seksuelt betonede.

Men som den klasse skribent jeg nu ser mig selv som, gennemfører man sit arbejde, og jeg kom da igennem flere af øvelserne i bogen, selvom jeg nok lige skulle træde over nogle personlige blokader.

Imellem øvelserne i bogen er der interviews med alle mulige forskellige typer, der kommer med deres synspunkt på lyster, både seksuelle og "sociale", og det giver faktisk meget at tænke over. Ikke kun man får lidt tips, men man får også indblik i andres tankegang omkring sex og bliver overrasket over, hvor lidt det falder sammen med, hvad man egentlig selv går og tror.

Mille Eigard bruger stadig en kæk undertone i skriften, til tider lidt for kæk i forhold til stoffet, men når det så er sagt, er det en super god bog, der virkelig giver indblik i en selv og ens lyster - Ikke kun seksuelt men generelt, og det er godt nok på tide de danske kvinder får lært lidt af det.

Mille Eigard er uddannet sexolog hos Joan Ørting og har med "Lyster" ramt et punkt, man ikke tænker over kunne forbedres, men det modbeviser "Lyster" i stor stil.

Efter at have læst "Lyster" og gennemført testene osv. kan man kun være lidt ekstra stolt af at være kvinde.

"Lyster" er skrevet af Mille Eigard, udgivet af Aronsen, er på 151 sider og udkom d. 8. marts 2010. Vejledende udsalgspris 169 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt