Aniston

Lychee Blossom

The Body Shop lancerer ny limited edition duftserie i anledningen af foråret. Aniston.dk har duftet til sagerne.

Er du til en lidt sød og frisk duft til sommeren? Så er der nu godt nyt til dig i din lokale Body Shop.

Lychee Blossom
Hver sæson kræver sin specielle duft, og til forår og sommer er det rart med en duft, der er lidt frisk og måske en anelse sød.

Netop dette karakteriserer "Lychee Blossom", som er The Body Shops nye duftserie, der blandt andet er baseret på litchifrugt - eller kærlighedsfrugt, som den også kaldes.

"Lychee Blossom" er faktisk lidt af en kærlighedsfyldt duft, fordi der knytter sig en meget sød historie til netop litchifrugten: Det siges nemlig, at en af de gamle kejsere i Kina var så glad for sin hofdame Lee Chee, at han plantede et duftende litchi-træ for at behage hendes fine næse.

Deraf har litchien fået tilnavnet kærlighedsfrugt.

Men udover at indeholde litchi, så er duften Lychee Blossom også baseret på duftnoterne fresia, magnolia og guava og indeholder desuden sheasmør, økologisk honning, babassu- og sojaolie.

Lychee Blossom-serien fra The Body Shop lander i butikkerne i løbet af denne måned. I serien fås Eau de Toilette (135,00 kr.), Body Butter (130,00 kr.), Body Lotion (75,00 kr.), Shower Gel (55,00 kr.) kr. og Body Mist (85,00 kr.).
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce