Aniston

Lush

Forretningen Danmark mangler

Er du træt af Magasin, Matas og Body Shop? Er du led og ked af kemiske produkter, der kun får huden til at slå mere ud end sædvanlig? Så prøv det hotteste hit - forretningen: Lush. Her får du de frækkeste og sjoveste produkter, som oven i købet er naturlige.
ANNONCE
Lush
Lush er en spændende forretning, som efterhånden er at finde over hele verden - dog ikke I Danmark.

Shoppingturen har måske allerede været indbringende, og man er lige ved at være på vej hjem, da man pludselig overfaldes af en liflig duft af sæbe. En usynlig bølge, der drager ens opmærksomhed væk fra tøj, sko og tasker, og som leder én længere ind i duftens ocean af aromaer.

Uden at opdage det lander man inde i en forretning, hvor man omgives af et væld af forskellige sæbeblokke i alle mulige afskygninger. Derudover er der duftkugler til badekarret, tuber og bøtter med ansigtsmasker og massagebarer med og uden glimmer.

Fantasien sætter ingen grænser
Produkterne er mange, og de er alle tiltænkt brugeren større velvære. Man kan bruge dem alene - blot for at slappe af; sammen med veninderne - som sjov og spas, eller sammen med kæresten, for at tilføre aftenstunden lidt erotisk hygge. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad man vil gøre med de mange produkter.

De forskellige massagebarer kan anbefales som et godt valg, hvis man keder sig i sengen. De ligner sæbestykker, men når man gnider dem mod huden, afgiver de en duftende olie, som vil tænde enhver mand og samtidig give huden mere fugtighed.

Hvis man er til de mere avancerede oplevelser, indeholder flere af massagebarerne chokoladestykker, som smager fantastisk; og de kan også bruges til erotiske nattelege, når lyset er blevet slukket.

Det er bare med at eksperimentere!

Boblende fornøjelse
I starten er mange af produkterne en gåde - man aner ikke, hvad de skal bruges til, og når man finder ud af, hvad det er, har man ingen ide om, hvordan man bruger dem. Heldigvis er personalet dygtigt, og de vil altid fortælle dig, hvordan og hvorledes.

De mange kugler er en ekstra ingrediens til boblebadet. De afgiver dufte og farve, når de udløses til stor fryd for både øje og sjæl - kæresten vil helt sikkert nyde den afslappende aften i badekarret sammen med dig.
ANNONCE
Lush
Også nyttige produkter
Men produkterne er ikke kun til erotiske aftener eller sjov og spas med veninderne. Lush har mange gode produkter til både hud og hår. For eksempel findes der en helt speciel hårsæbe til blondiner, som gør dem mere blonde. Sitle har afprøvet det, hvilket man tydeligt kan se, hvis man læser artiklen: 'Det sagde hun også i går'.

Hvis du er bekymret over eventuelle bivirkninger, skal du ikke bekymre dig, med mindre du har duftallergi! Produkterne er lavet af 100 % naturlige ingredienser, og på Lush.com forsikres der om, at også gravide kvinder kan bruge produkterne uden risiko.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce