Aniston

Luksusproblem: Fyre deler tricks til, hvordan du får ham til at komme hurtigere

Luksusproblem..

Hvor lang tid skal sex vare? Et evigt spørgsmål, som vi sikkert aldrig får et endegyldigt svar på. Jeg gætter på, det er de færreste kvinder, der rent faktisk ønsker, at fyren kommer hurtigere, men mon ikke alligevel de fleste kvinder har prøvet, at hvis sex'en varer lidt for længe, så begynder tankerne og vandrer. Og så er det måske bedre, at det bare stopper der. Men hvad gør man så, hvis manden bare kan fortsætte i en uendelighed?

Først priser man sig heldig, for det ér trods alt federe end det modsatte!

Derefter er der heldigvis et par andre ting, du kan gøre. En kvinde spurgte på Reddit: What can a woman say to make a guy come quicker? Det er der kommet mange forskellige bud på - nogle mere brugbare end andre!

Et par fyre foreslår en form for omvendt psykologi. Hvis man får at vide, man ikke må, så er det præcis det, man har lyst til. 

zomirp96: "Don't cum"

updn: "Don't stop"

Sig det direkte.

SidtheRedditKid: "I want you to come in me", det virker hver gang. 

CosmicRave: "Kom i mig" eller noget i den stil. Den afhænger selvfølgelig af forholdet til fyren, og om I bruger kondom eller ej, men der er intet frækkere end at få fortalt, man skal komme i dig. Det taler til vores grundlæggende instinkter. 

Vis, du nyder det.

bullets_blades: Sig noget direkte som "det er det her, jeg tænker på, når jeg rører ved mig selv". Hvis jeg ved, at kvinden virkelig kan lide mig og det, jeg gør, så virker det ret godt. 

lowbattery001: Hvis jeg fornemmer, at hun nyder det, er det et kæmpe turn-on. Hvis hun stønner, og det virker oprigtigt, og jeg ved, at hun er tæt på, så virker det hver gang. 

Tidspres.

Tehshayne: "NU!"

nickachu: "Mine forældre er lige kommet hjem"

Mike_of_the_weedz: "Din time er næsten gået"

Hvis vejen til en mands hjerte går gennem maven, så gælder den måske også her.. 

memberzs: "Jeg bestilte pizza for 10 minutter siden"

IamNotARealDr: "Når vi er færdige her, hvad vil du så have i din sandwich?"

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce