Aniston

Lugter din taxachauffør også?

Hvor tit kører du i taxa? Og kan du lide lugten?

Foto: iStockphoto.com - Lugter din taxachauffør også? Foto: iStockphoto.com
Er du nogensinde steget ind i en taxa, hvor taxachaufføren tydeligvis har siddet og hygget sig lidt for meget? Hvor der lugter af sur æggemad, armsved, lidt af prut - og så lige lidt for mange grønne Cecil?

Well ... Så er du ikke den eneste!

En ny undersøgelse, der er foretaget af Hotels.com, viser nemlig, at lugtende chauffører er et irritationsmoment for rigtigt mange - i både Danmark, Norge og Sverige.

Vi kan ikke lide lugten i …
… taxaen. 

Mens hyrevognene i København indtog 7. pladsen på Hotels.com’s opgørelse over verdens mest populære taxaer sidste år, så er de i år røget helt ned på 19. pladsen. 

Forklaringen skal måske findes i, at man ofte må holde sig for næsen, når man stiger ind.

I hvert fald er lugtgenerne i hyrevognen det, der irriterer både danske, norske og svenske kunder mest ved taxachaufføren. 
 
Rygning irriterer danskere og svenskere mest
4 ud af 10 danskere (39 pct.) mener således, at det mest irriterende ved taxachauffører er, at de ryger, mens de kører.

Danskerne er dog langt fra de groveste i deres bedømmelse.

Næsten halvdelen af svenskerne er nemlig generet af rygende taxachauffører og endnu flere nordmænd. Og hyrevognene er tilsyneladende ikke for sarte næser, for næsten ligeså mange er faktisk utilfredse med taxachaufførens kropslugt!
 
De er distraherede, snakkende og spiser, mens de kører
Men lugten er ikke det eneste, vi kritiserer ved taxaturen.

Hver 5. danske respondent irriteres også over, at taxachaufførerne er distraherede.

Hver 3. nordmand har det på samme måde. Og på alle nordiske top fem over irritationsmomenter er, at chaufførerne spiser, mens de kører, og at de snakker for meget. Derfor kan det ikke overraske, at kun henholdsvis 1 og 4 procent af de danske respondenter irriteres over chauffører, der er for venlige og stille.

Og lad det så være sagt: Det sidste, man har brug for efter en lidt for våd bytur, er da også en lidt for tilrøget taxa og en lidt for kæk chauffør, der snakker løs med en halv bøfsandwich i munden! Og så alligevel: Stakkels taxachauffører og deres lugte ...
ANNONCE
Del

Seneste nyt