Aniston

Louise Mailund Mailund Smykker

Mød kvinden bag de legesyge, farvestrålende og unikke smykker.

Louise Mailund Mailund Smykker

Unikke og iøjenfaldende smykker er en af de tendenser, der også holder i denne sæson. Og når snakken falder på helt specielle smykker, så har Danmark en lang række skønne kvinder, der lægger sjæl og en god portion kreativitet i det at skabe lækre statement-smykker til os andre. 

En af dem er Louise Mailund, som står bag Mailund Smykker.

Mailund Smykker er specialdesignede smykker, som matcher nærmest enhver stil, og der er mange meget forskelligartede smykker at vælge i mellem - til meget attraktive priser.

Aniston.dk har sat kvinden bag Mailund Smykker stævne til en snak om hendes forretning og de skønne smykker.

ANNONCE
Louise Mailund Mailund Smykker
Hobby blev forretning
Louise Mailund er 31 år. Hun er født og opvokset i det jyske - nærmere bestemt Herning, hvor hun stadig bor sammen med sin mand og en lille datter på 1 1/2 år.

Smykkedesigneren er egentlig uddannet pædagog og arbejder da også stadig med faget ved siden af sin beskæftigelse som designer. Beskæftigelsen som pædagog er dog på deltid, så der også er plads til smykkerne.

"Jeg begyndte at lave smykker i 2007. Men det var på hobbyplan, og så solgte jeg lidt til familie, veninder, kolleger osv. Vi besluttede os siden for at lave en hjemmeside - mest for sjov, for smykkerne var stadig bare en hobby. Webshoppen blev dog hurtigt en ret god forretning, og vi valgte derfor at satse lidt mere og fik lavet en mere professionel webshop, som siden har vokset sig til en succesrig shop med mange faste kunder," forklarer Louise Mailand, som nu også sælger sine smykker via flere forretninger rundt omkring i landet.
ANNONCE
Louise Mailund Mailund Smykker
De unikke og anderledes smykker
Det, der var mest for sjov og for hyggens skyld, viste sig altså hurtigt at blive en forretning for Louise Mailund, og hun har da også store ambitioner med sine smukke smykker.

"Vi arbejder hele tiden på at skabe de nyeste tendenser indenfor specialdesignede smykker, som matcher enhver stil. Mailund Smykker designer smykker i en anderledes og unik stil, som du ikke finder i enhver forretning," fortæller hun.

"Vi lader os inspirere af tidens tendenser, mode, farver, og vi er med til at skabe moden indenfor vores felt af smykker! Så ambitionen er at bibeholde vores mål og drøm om at skabe noget unikt og anderledes - med vægt på kvalitet og rimelige priser."

Derudover lægges der stor vægt på den gode kundeservice og tilfredse kunder, hvilket man ikke er i tvivl om, hvis man eksempelvis følger Mailund Smykker på Facebook, hvor Louise er meget aktiv og sørger for en god dialog med nuværende og kommende kunder.
ANNONCE
Louise Mailund Mailund Smykker
Dit Mailund smykke
På Mailund Smykkers hjemmeside finder du halskæder, øreringe, badges, ringe og meget mere. Smykkerne er super specielle, søde, legesyge og virkeligt fine. Undertegnede er helt forelsket i dem og kunne nærmeste shoppe et af hvert - og lidt til!

Der er fine øreringe med koralbær, smukke keramikørestikkere, handlavede træøreringe, flotte halskæder med træfugle og en lille kær Bambi. Og det der, udover det lidt legesyge design, karakteriserer det hele, er de virkeligt gode priser!

Vil du selv have fat i et (eller flere) Mailund Smykker, så kan du besøge webshoppen her. Eller kig forbi på Facebook, hvor du løbende bliver opdateret med tilbud, konkurrencer og spændende nye designs.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce