Aniston

Louis Vuitton

Alle kender navnet, men hvor mange kender historien bag navnet? Her er historien bag det kendte mærke

Historien bag dette verdenskendte mærke går mere end 150 år tilbage, nærmere betegnet 1837, da den 14årige Louis Vuitton kom i lære hos et kuffertfirma. Louis Vuitton kom fra en gammel, fattig møllerfamilie, men tog til Paris i håb om en bedre fremtid.
ANNONCE
Louis Vuitton
I 1854 åbnede Vuitton sin egen butik med en ambition om at lave kuffertere, som var mere praktiske en datidens. Han lancerede et nyt matriale, impregneret læder, som gjorde taskerne vandtætte, og han indførte metalhjørner og kanter, så taskerne blev solide.

De rige i Paris tog hurtugt tasker til sig, og snart var det efterspørgsel på taskerne i hele Europa. Også i kongehusene i Europa og Afrika blev taskerne populære.

Louis Vuittons kendte monogram blev tegnet af Louis Vuittons søn Georges i 1896, som fire år senere overtog firmaet og flyttede butikken den nuværede, kendte adresse på Champs-Elyssés.

I løbet af det sidste århundrede har Louis Vuitton udvidet sig, så de foruden de klassiske tasker, også sælger tøj, sko og tilbehør. For få år siden ansatte de designeren Marc Jacobs, som har gjort Louis Vuitton mere 'ungt', og med Jennifer Lopez som frontfiguer appelerer Louis Vuitton også til den yngre generation.

Louis Vuitton har butikker over hele verden, og du finder den i Danmark på Østergade 18 i København. Priserne rækker fra ca. 1000 kr til langt over flere 100.000 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt