Aniston

L'Oréal Top Coats

Neglelak er ikke bare neglelak. For trenden går imod, at vi jo ikke bare skal have en farve på neglene og så af sted. Nej, der skal helst være 3d-effekter, glimmer, glitter eller andet iøjenfaldende involveret, hvis det skal være rigtig smart.

Og for alle os, der ikke har hverken tid, penge eller lyst til at tilbringe timesvis på neglesaloner hver måned, er der heldigvis andre måder, hvorpå vi kan tilføre "det lille ekstra" til neglene.

L'Oréal lancerer nu en mindre serie af top coats, som gør det muligt at sætte et personligt og specielt præg på neglene.

De nye top coats findes i både en konfetti-variant med større flager og i en karat-variant, der indeholder fint glimmer. Fælles for dem er, at de lægges ovenpå en farvet lak, og at man på den måde både får et lidt mere festligt og specielt look - samt at de er med til at hærde lakken nedenunder, så den holder lidt længere og til lidt mere.
ANNONCE
Bling, glam, glitter og stads er bare sagen! - L'Oréal Top Coats Bling, glam, glitter og stads er bare sagen!
Konfetti-effekten
Den nye Confetti Top Coat er super god at kombinere med grålige neglelakker og gør det nemt at tilføre et kunstnerisk og lidt tilfældigt look til neglene.

Den giver et grafisk og rigtig fint udtryk og er nem at bruge, fordi den blot kræver et enkelt lag top coat over din lak.

Karat-effekten
Skal det hele være lidt mere sofistikeret og elegant, så er Carat Top Coats lige sagen. Lakkene indeholder fine små drys af glimmer og giver et eksklusivt look, som er fint til både hverdag og fest.

Carat top coatsene er perfekte over en helt mørk eller sort lak for et mystisk look. Og så er de ligeledes super nemme at lægge, fordi de har den gode neglelakbørste, som minder om den fra L'Oréals øvrige små Color Riche-lakker.

Og Carat Top Coaten kan, i modsætning til Confetti Top Coaten, sagtens tåle et ekstra lag for et ekstra spektakulært resultat.

Alt sammen super fint og helt enkelt at arbejde med oven på favorit-neglelakken. Det eneste minus er, at de, ligesom neglelak med glimmer i, kan være svære at få af neglen igen. Men man må yde en ekstra indsats for skønheden :)


L'Oréal Carat og Confetti Top Coats kommer i handlen i marts i varianterne 910 Gold Carat, 912 Diamond Carat, 915 Matte og 916 Confettis til vejl. udsalgspris på 49,95 kr.
ANNONCE
L'Oréal Top Coat 916 Confetti oven på essie power clutch. - L'Oréal Top Coats L'Oréal Top Coat 916 Confetti oven på essie power clutch.
L'Oréal Top Coat 912 på essie miss fancy pants. - L'Oréal Top Coats L'Oréal Top Coat 912 på essie miss fancy pants.
Del

Seneste nyt

Annonce