Aniston

L'Oréal Paris Look of the Day - SAND

Skab looket fra SANDs modeshow under Copenhagen Fashion Week.

En snedækket catwalk iscenesat af stemningsfulde billeder fra et eventyrligt vinterlandskab dannede kulisse for SANDs kollektion af smalle, mørke silhuetter, der blev vist under Københavns modeuge. L’oréal Paris og makeupartist Anne Staunsager har skabt et look, der på smukkeste vis legemliggør det frostklare vintertema. 

”Vi har skabt et køligt og enkelt vinterlook, der sætter fokus på øjnene. Huden er holdt kold – som perlemorshud, der passer til showets vinterlandskab.” 
 

Perlemors-shine får huden til at stråle med en kølig vinterglød, og blush er udeladt for at fremhæve den smukke effekt. 


Til looket er der desuden lagt BB Powder på øjenlågene for et mat udtryk, og øjnene er markeret med en klar, blå linje, der er bygget op lag- 

på-lag med eyeliner og blødt tonet ud med pensel for at give øjet et intenst look.

Vipperne er dækket af kulsort mascara, og brynene er redt i et naturligt stærkt udtryk. Læberne er desuden kun duppet med foundation og fremhævet ved hjælp af hvid øjenskygge lagt som highlighter over amorbuen. Dramatisk midnatsblå neglelak med glitrende top coat fuldender det kolde vinterlook. 

ANNONCE
Smukke og meget intense øjne tilsat kølig og fejlfri hud. - L'Oréal Paris Look of the Day - SAND Smukke og meget intense øjne tilsat kølig og fejlfri hud.
Le Vernis og Lumi Magique foundation er blot nogle af ingredienserne til L'Oréals makeuplook for SAND. - L'Oréal Paris Look of the Day - SAND Le Vernis og Lumi Magique foundation er blot nogle af ingredienserne til L'Oréals makeuplook for SAND.
Skønne sommerfugle-vipper skabes med False Lash Wings, og med Silkissime kan der lægges en fed blå streg omkring øjet. - L'Oréal Paris Look of the Day - SAND Skønne sommerfugle-vipper skabes med False Lash Wings, og med Silkissime kan der lægges en fed blå streg omkring øjet.
Del

Seneste nyt

Annonce