Aniston

L'Oréal Lumi Magique

Nyt foundation-koncept til dig, der kun skal camouflere lidt.

Da jeg besøgte L'Oréals Powder Room i forbindelse med modeugen i København, blev jeg blandt andet introduceret til L'Oréals spændende nye foundation-koncept "Lumi Magique", som på det tidspunkt så småt var på vej ud på hylderne i landets butikker.

Lumi Magique blev lovprist af L'Oréal som værende en virkeligt lækker serie af foundation-produkter til de kvinder, som er velsignede med en pænere hud på skalaen. 

Lumi Magique er således til dig, som ikke har helt så meget at skjule - som visse af os andre.
ANNONCE
L'Oréal Lumi Magique
Skab den hudtone, der er smukkest for dig
Styrken ved Lumi Magique er, at den ser meget naturlig og let ud. 

Produkterne er således diskrete og toner primært din hud. Du skal således ikke forvente af eksempelvis foundationen, at den lægger sig som et tykt lag i panden eller på hagen, som visse andre foundations gør.
ANNONCE
Let og lækker primer, der highlighter de helt rette steder på din hud. - L'Oréal Lumi Magique Let og lækker primer, der highlighter de helt rette steder på din hud.
Lumi Magique Foundation
Konsistensen på foundationen er da også helt blød, og den er nem at fordele i ansigtet med de bare hænder, hvis du arbejder den ud i hænderne først.

Lumi Magique Primer
Primeren er den, du bruger efter, du har brugt din dagcreme (og evt. en serum inden da). Den skaber en god base for din foundation, og styrken ved netop denne primer er, at den highlighter din hud.

Så hvis du lægger den på kindbenene tæt ved øjet, så vil du skabe lidt let glas netop der, hvilket giver et lækkert og friskt look.

Lumi Magique Concealer
Concealeren er til de små og få steder, som lige trænger til at blive dækket lidt ekstra. En urenhed eller en form for "blemish".

Den fjerner også den sorte rand under øjet, hvis du skulle være så uheldig at vågne op med sådan en.

Hele serien er naturligvis fugtgivende og virkeligt fin at se på og røre ved.


Lumi Magique fra L'Oréal er i handlen nu til vejl. udsalgspriser fra 109,95 kr.
ANNONCE
Let og fugtgivende foundation. - L'Oréal Lumi Magique Let og fugtgivende foundation.
Concealer til de små problemområder. - L'Oréal Lumi Magique Concealer til de små problemområder.
Del

Seneste nyt

ANNONCE