Aniston

Liza Marklunds krimiserie udkommer på dvd

Hele Liza Marklunds succes-krimiserie er blevet filmatiseret af producenterne bag Millennium-trilogien.

Liza Marklunds krimiserie udkommer på dvd
Krimien er lige nu hele Danmarks og resten af Skandinaviens suverænt mest foretrukne genre, når vi skal gribe i bog fra boghandlens eller bibliotekets hylde.

Og blandt de mest solgte og læste er svenske Liza Marklund.

Efter 11 udgivne romaner over de sidste 14 år og et salgstal i Norden på mere end 12 millioner bøger, er Liza Marklund en af genrens allerstørste stjerner.

Serien om den kompromisløse kriminalreporter Annika Bengtzon er således verdensberømt, og "Nobels Testamente" er allerede udkommet på dvd. Nu følger fem mere.

De fem er "Primetime", "Hedebølge", "Røde ulve", "Livstid" og "En plads i solen".

Primetime
Det er en midsommeraften, og ti personer befinder sig på et afsidesliggende slot til en tv-indspilning. Næste morgen findes programlederen dræbt af skud. Kvällspressens Annika Bengtzon får til opgave at dække mordet, men hun får hurtigt at vide, at hendes bedste veninde Anne Snapphane er en af de ti mistænkte. Da politiet lader alle gå en efter en - med undtagelse af Anne - bliver det personligt for Bengtzon, som vil gøre alt for at rense sin ven.

"Prime Time" er anden del i en serie på seks film.

Hedebølge
Der er en fin grænse mellem sex og mord.
Midt på kirkegården ligger liget af en ung kvinde fra stripklubben Studio Sex. Ved første øjekast ligner det en simpeltragedie fra Stockholms prostitutionsmiljø. Men så kommer det frem, at en fremtrædende politiker har besøgt Studio Sex samme aften. Og snart er han mistænkt for mordet. Med sagen genoplever kriminalreporter Annika Bengtzon et kapitel fra sin egen fortid, som hun helst havde glemt. Og mens hun langsomt synker dybere ned i en mørk underverden, bliver hun mere og mere besat af at få den unge piges mordere frem i lyset.
 
"Hedebølge" er den tredje af i alt seks film baseret på den skandinaviske krimidronnings romaner.
ANNONCE
Liza Marklunds krimiserie udkommer på dvd
Røde Ulv
Fortiden vender frygteligt tilbage ...
Den svenske aftenavis Kvällspressen har sat deres kriminalreporter, Annika Bengtzon, på en kompliceret mordsag. Offeret er en journalistkollega, og eneste vidne er en 15-årig dreng. Bengtzons efterforskning tager en uventet drejning, da hun kommer på sporet af en 40 år gammel attentatsag på en flybase. Og mens flere mord følger, og Annika Bengtzon trænger dybere ind i magtens korridorer, kommer årsdagen  for baseattentatetnærmere og nærmere...
 
"Røde Ulv" er den fjerde i rækken.
 
Livstid
Nogle hemmeligheder er mere dyrebare end livet!
David Lindholm er Sveriges mest berømte kriminalbetjent. Da han findes myrdet i sin seng, rydder historien alle forsider! Mistanken falder på hans unge kone, Julia, som bliver anklaget for mordet på ægtemanden og deres forsvundne, fireårige søn, Alexander. Kendes hun skyldig, kan hun se frem til livstid i fængsel. Kvällspressens kriminalreporter Annika Bengtzon er selv midt i en smertefuld skilsmisse. Men da hun søger tilflugt i mordsagen og jagten på Alexander, opdager hun, at David Lindholmgemte på en mørk fortid.
 
"Livstid" er den femte film i rækken.
 
En Plads i Solen
Under den brændende sol findes en mørk underverden.
Mørket har sænket sig over Costa del Sol, da en svensk børnefamilie findes gasset ihjel i deres hjem. Annika Bengtzon bliver sendt til Marbella for at dække sagen, men hun kæmper samtidig sin egen kamp mod eksmanden Tomas om retten til deres fælles barn. Sporene i Spanien leder Annika om på bagsiden af det idylliske samfund. Og ind i en verden af kokain, hvidvaskning og hævnaktioner, der falder prompte og brutalt.
 
Liza Marklunds romanserie om kriminalreporter Annika Bengtzon er solgt i over 10 millioner eksemplarer verden over. Nu er seks af krimidronningens bestsellers blevet til spillefilm, og "En Plads I Solen" er seriens intense afslutning.
 
Alle titlerne kommer på DVD d. 20. november
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce