Aniston

Livsstilsmesse 2009

Det smukke Gavnø slot er stedet at besøge i bededagsferien 8-10 maj.

Bededagsferien kan med held bruges af hele familien til at opleve noget af det bedste indenfor livsstil, design, indretning, bolig, mode, have, lyd, biler, gastronomi og meget mere. Gavnø Slot åbner nemlig området for årets store livsstilsmesse med mere end 90 udstillere i de skønne omgivelser.
ANNONCE
Livsstilsmesse 2009
Messen, der er arrangeret af CHPevent, har været undervejs det sidste halve års tid, og de mange udstillere glæder sig til at byde et nysgerrigt publikum velkommen med alt fra inspiration, smagsprøver, nyheder og meget mere af det bedste indenfor moderne livsstil.

Oplev alle nyhederne
På livsstilsmessen finder man alle nyhederne fra både de store kendte leverandører og de mindre men absolut spændende lokale producenter og udviklere. Her finder man de sidste nye luksusprodukter fra B&O, skræddersyet modetøj fra Sabro, et væld af inspirerende indretningsmuligheder til boligen bl.a. fra TINGFINDERIET, et stort gastronomisk oplevelsesområde med masser af muligheder for at smage på varerne, biludstilling, nyheder til have bl.a. udendørs spa, kunstudstilling med bl.a. den verdenskendte Kristian von Hornsleth og meget mere.

Snup et par dage i drømmeland
I det hele taget vil Livsstilsmessen 2009 på Gavnø slot blive et festfyrværkeri af ekstraordinære produkter, og Gavnø Slot danner den smukke ramme om den store begivenhed, så udover at opleve det bedste af det bedste, kan man også kombinere besøget med en god oplevelse på et af Danmarks smukkeste slotte.

Læs mere på: www.gavnoe.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce