Aniston

Livets små av-av

De første skrammer på knæet og cremen, der gør det hele lidt bedre igen.

Repair-creme fra Neutral og kronisk beskidte negle (tee: Name It Kids) - Livets små av-av Repair-creme fra Neutral og kronisk beskidte negle (tee: Name It Kids)

Der skulle gå næsten 4 år, inden de første skrammer på knæene kom. "Nogen" er nemlig ikke just en dare devil. Men nu, hvor Lillemanden har fået hul på knæet, så er det faktisk næsten gået hen og blevet en kronisk tilstand, at der er en hudafskrabning på enten det ene, det andet eller begge ben.

Jeg husker dem fra min egen barndom, hvor rulleskøjter, skateboards, cykelture og turene i skoven ofte efterlod hudafskrabninger, der gjorde ondt, og som var rigtig lang tid om at hele, og som gav ar, der faktisk stadig kan anes på knæene. 

Derfor er jeg også altid meget ivrig med cremen, når Lillemanden har en skramme. 

Da jeg var på besøg hos Neutral for nogen tid siden, fortalte de om en af deres helt store sællerter: Neutral Intensive Repair Cream. Så da Lillemanden kom hjem fra børnehave med den første store, grimme hudafskrabning, blev det faktisk den, vi greb til. Den får sår og hudafskrabninger til at hele meget hurtigere, og fordi den fugter, så bliver arene heller ikke så grimme, som de ellers kan blive.

Den kan virkelig anbefales til de der små skrammer, som livet giver. Den er jo derudover helt uden parabener, farvestoffer og parfumer, den fås i de fleste supermarkeder, og så kan den naturligvis også bruges til tør hud i både ansigt og på kroppen.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE