Aniston

Live stream fra Australia Fashion Week

Kig med på catwalken i Sydney.

Jeg er TOSSET med alt australsk! Og hvis jeg kunne være en del af den australske modeuge, som bliver skudt i gang i morgen, så ville jeg elske det. Men men jeg sidder i lille Danmark og må nøjes.

Det er dog et plaster på såret at kunne kigge med, når modellerne indtager catwalken i Sydney de næste dage, og det kan både du og jeg via live stream oven for.

Mercedes-Benz Fashion Week Australia løber af stablen fra 6. til 10. april, og du kan se tidspunkterne for de forskellige shows neden for.

Have fun, mate! 


MBFW Australia - April 6-10th


Mercedes-Benz Presents CARLA ZAMPATTI

SUNDAY 06/04/2014

5:00 pm AEST/8:00 am GMT

AURELIO COSTARELLA

MONDAY 07/04/2014

10:00 am AEST/1:00 am GMT

ALEX PERRY

MONDAY 07/04/2014

11:00 am AEST/2:00 am GMT

KAHLO

MONDAY 07/04/2014

12:00 pm AEST/3:00 am GMT

STRATEAS. CARLUCCI

MONDAY 07/04/2014

2:15 pm AEST/5:15 am GMT

BY JOHNNY

MONDAY 07/04/2014

3:00 pm AEST/6:00 am GMT

DESERT DESIGNS

MONDAY 07/04/2014

4:00 pm AEST/7:00 am GMT

GAIL SORRONDA

MONDAY 07/04/2014

6:00 pm AEST/9 am GMT

PHOENIX KEATING

MONDAY 07/04/2014

7:00 pm AEST/10:00 am GMT

NLP

MONDAY 07/04/2014

8:00 pm AEST/11:00 am GMT

WGSN RETAIL EDIT

TUESDAY  08/04/2014

8:00 am AEST/11:00 pm GMT (Monday)

MICHAEL LO SORDO

TUESDAY  08/04/2014

10:00 am AEST/1:00 am GMT

TALULAH

TUESDAY  08/04/2014

11:00 am AEST/2:00 am GMT

LEROY NGYUEN

TUESDAY  08/04/2014

12:00 pm AEST/3:00 am GMT

CAMEO

TUESDAY  08/04/2014

2:15 pm AEST/5:15 am GMT

MATICEVSKI

TUESDAY  08/04/2014

3:00 pm AEST/6:00 am GMT

SERPENT & THE SWAN

TUESDAY  08/04/2014

4:00 pm AEST/7:00 am GMT

CHRISTOPHER ESBER

TUESDAY  08/04/2014

6:00 pm AEST/9:00 am GMT

GALANNI

TUESDAY  08/04/2014

7:00 pm AEST/10:00 am GMT

SWIM

TUESDAY  08/04/2014

8:00 pm AEST/11:00 am GMT

RAGTRADER LIVE

WEDNESDAY 09/04/2014

8:00 am AEST/11:00 pm GMT (Monday)

SUBOO

WEDNESDAY 09/04/2014

11:00 am AEST/2:00 am GMT

RAFFLES INTERNATIONAL SHOWCASE

WEDNESDAY 09/04/2014

2:15 pm AEST/5:15 am GMT

JAYSON BRUNSDON

WEDNESDAY 09/04/2014

3:00 pm AEST/6:00 am GMT

DUVENAGE

WEDNESDAY 09/04/2014

4:00 pm AEST/7:00 am GMT

BETTY TRAN

WEDNESDAY 09/04/2014

7:00 pm AEST/10:00 am GMT

SWAROVSKI

WEDNESDAY 09/04/2014

8:00 pm AEST/11:00 am GMT

AUSTRALIAN FASHION CHAMBER

THURSDAY 10/04/2014

8:00 am AEST/11:00 pm GMT(Monday)

ALICE MCCALL

THURSDAY 10/04/2014

9:00 am AEST/12:00 am GMT

NEW GENERATION

THURSDAY 10/04/2014

10:00 am AEST/1:00 am GMT

HAYLEY ELSAESSER

THURSDAY 10/04/2014

11:00 am AEST/2:00 am GMT

MACGRAW

THURSDAY 10/04/2014

12:00 pm AEST/3:00 am GMT

THE INNOVATORS

THURSDAY 10/04/2014

2:15 pm AEST/5:15 am GMT

AE'LKEMI

THURSDAY 10/04/2014

3:00 pm AEST/6:00 am GMT

IXIAH

THURSDAY 10/04/2014

4:00 pm AEST/7:00 am GMT

AJE

THURSDAY 10/04/2014

6:00 pm AEST/9:00 am GMT

SONG FOR THE MUTE

THURSDAY 10/04/2014

8:00 pm AEST/11:00 am GMT

 
ANNONCE
Live stream fra Australia Fashion Week
Del

Seneste nyt