Aniston

Lisa Nilsson vugger Oslobåden under årets RockCruise

Den svenske sangerinde indtager Oslobåden i forbindelse med RockCruise 2013.

Lisa Nilsson vugger Oslobåden under årets RockCruise
Svenskerne forstår at fyre en Eurovision-fest, og de forstår sig også på musik i det hele taget. Fra Sverige har vi nemlig bl.a. Roxette, Abba og Lisa Nilsson.
 
Sidstnævnte indtager den 31. maj scenen i Sky Club på Oslobåden i forbindelse med det RockCruise, der afgår fra København den 30. maj.
 
Koncerten vil give mulighed for at opleve den svenske sangerinde med hits som ”Himlen runt hörnet” og ”En kort en lang” i uformelle rammer og på helt nært hold, idet der maksimalt er plads til 300 mennesker under koncerten.
 
Intimkoncerten vil dermed være en særlig oplevelse for både nye og trofaste fans, som vil kunne opleve et miks af sangerindens hits gennem tiden, personlige historier fra karrieren og livet generelt samt en række helt nye sange fra det album, der udkommer til efteråret.
 
Søstærkt og varieret musikprogram
Det er 8. år i træk, at DFDS Seaways i samarbejde med ROSA (Dansk Rock Samråd) inviterer om bord til en række intime koncerter på Oslobåden.
 
Ud over Lisa Nilsson byder RockCruise-programmet endnu på koncerter med Lars Lilholt Band og med Mads Langer.
 
Som en del af RockCruise-programmet vil gæsterne på udvalgte afgange desuden kunne nyde upcoming bands på den såkaldte Talentscene i Navigators Bar. Upcoming kunstnerne har således fortsat en særlig plads i RockCruise-programmet.
 
  
Besøg DFDS.dk/lisa for mere information om koncerten, RockCruise og for billetbestilling.
ANNONCE
Del

Seneste nyt