Aniston

Lily Cole: Cruelty Free makeup

Den smukke skuespillerinde har lanceret en makeupserie hos The Body Shop.

Smukke Lily Cole i fin kreation af Vivienne Westwood - Lily Cole: Cruelty Free makeup Smukke Lily Cole i fin kreation af Vivienne Westwood
Smukke Lily Cole er blevet ambassadør for The Body Shop.

I den forbindelse har den ombejlede model og skuespiller lagt navn og ansigt til en helt ny serie af makeupprodukter, som går under navnet Cruelty Free.

Cruelty Free er en limited edition serie, som er udviklet i samarbejde med den nye Body Shop-ambassadør, og som er udviklet uden, at et eneste dyr har fået krummet et hår på ryggen.

Serien indeholder en Mini Hi-shine lip treatment (vejl. pris 50 kr.), Shimmer Cubes øjenskygger (vejl. pris 185 kr.), Pearl Radiance Primer med glimmer (vejl. pris 155 kr.), Puff-on Radiance til glans i ansigt og kavalergang (vejl. pris 195 kr.), Lip & Cheek Dome til smuk glød på kinder og læber (vejl. pris 135 kr.) og en Liquid Eyeliner til øjenlåget (vejl. pris 85 kr.)

Serien er rigtig fin og pink, og den vil pynte på enhver makeuphylde.

Lily Cole har afsløret, at hendes egen favorit i serien er Lip & Cheek Dome, hvilket jeg vil give hende ret i! Den giver så fin glød til kinderne, og så har en en fin mat-rosa farve, når man bruger den på læberne. Den er blød og lækker i konsistensen og meget nem at have med at gøre.

Herudover vil jeg dog også fremhæve Liquid Eyeliner fra Cruelty Free-serien. Den har en virkeligt skøn dyblilla farve, der er et godt alternativ til en mørkebrun eyeliner, hvis man vil give det hele lidt mere kant.


Lily Coles Cruelty Free makeup er landet i The Body Shops butikker i juni.
ANNONCE
Pink er det (fine) gennemgående tema i makeupserien. - Lily Cole: Cruelty Free makeup Pink er det (fine) gennemgående tema i makeupserien.
Del

Seneste nyt