Aniston

Lille soveværelse? Sådan får du mest muligt ud af det

Døjer du med pladsmangel? Og har du svært ved at få plads til alle dine ting, uden dit værelse kommer til at se helt proppet og rodet ud. Så er du sikkert ved at være godt og grundigt træt af det, og du drømmer måske om at finde en måde at udnytte pladsen bedst muligt på. Heldigvis er der en masse ting, du kan gøre, så dit lille soveværelse pludselig vil føles en del større.

Få fingrene i en seng med mulighed for opbevaring

Sengen er et nødvendigt møbel i ethvert soveværelse. Den tager dog desværre meget plads, hvilket er synd, hvis du døjer med pladsmangel. Sengen kan dog bruges til mere end bare et sted at sove i. 
Der findes nemlig senge med indbyggede opbevaringsløsninger, så din seng ikke spilder pladsen. Find en seng med skuffer her, hvis du er interesseret i at få mest muligt ud af din seng. 
På den måde kan du i resten af rummet bruge mindre plads på opbevaring og for eksempel nøjes med et mindre skab eller en mindre kommode. Du kan bruge skufferne i sengen til opbevaring af eksempelvis strømper fra Stroemper-sokker.dk, så du kan have alle dine yndlingsstrømper samlet ét sted. 

Du kan også have undertøj, sengetøj eller lignende i skufferne under sengen.

Der findes mange flotte senge med skuffer, som med sikkerhed vil passe til indretningsstilen i dit hjem. De kan fås i de bedste kvaliteter, så du kan opnå en god nattesøvn hver eneste nat.

Garderobeskab med skydedøre

Hvis sengen med skuffer ikke i sig selv frigiver nok plads i dit soveværelse, er der heldigvis flere ting, du kan gøre for at skabe plads. En god og praktisk løsning er at udskifte dit skab til ét med skydedøre. På den måde kræver det ikke lige så meget plads at åbne skabet, og du kan dermed bruge denne plads på anden vis. Du kan sagtens finde moderne og stilede garderobeskabe med skydedøre, som vil se flotte ud på dit værelse. 
Hvis du vil gøre løsningen endnu mere praktisk i forhold til udnyttelse af plads, kan du vælge skydedøre med indbygget spejl. På den måde får du en alt-i-en-løsning og skal ikke finde fri vægplads til dit spejl et andet sted.

Skab orden og ryd op

Tit undervurderer vi måske, hvor meget en oprydning kan gøre. Hvis det kniber med pladsen, og møblerne dermed står tæt, skal der ikke meget til, før der ser rodet ud. Derfor er det ekstra nødvendigt at rydde op ofte og fjerne ting, der bare ligger og flyder på gulvet. Dette vil skabe et mere rummeligt og ordentligt udtryk.

Derudover kan det også være en god idé at kigge dine ting i gennem og sortere det fra, som du ikke længere har brug for. Du har garanteret et par bukser, som du ikke har brugt i tre år og heller ikke kommer til at bruge nogensinde igen. Så er det altså bare om at skille dig af med det, da det vil skabe orden og give plads. Du kan aflevere dine ting til genbrug, så der er nogle andre mennesker, som kan få glæde af dem. På den måde giver du dig selv mere plads, samtidig med at du gør noget godt for miljøet og for andre mennesker.

Sæt i gang

Hvis du er klar på at lave nogle små ændringer, som vil have stor betydning og give dig meget mere plads på dit lille soveværelse, er det bare om at komme i gang. Hvis du tager disse tips i brug, vil det med sikkerhed gøre en stor forskel.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE