Aniston

Lil’ Kim

En ægte hiphop diva

Lil’ Kim
Hendes navn, personlighed og udklædning er blevet mere og mere kendt i de sidste par år, men hvem er denne heftige dame i virkeligheden?

Lil" Kim fakta:

Navn: Kimberly Denise Jones

Fødselsdato: 11. juli 1975

Højde: 150 cm!

Fra rendestenen til hip-hop toppen.

Lil" Kim eller Queen Bee, som hun også kaldes, er født og opvokset i Brooklyn, New York. Hendes forældre blev skilt, da hun var 9 år gammel. Hun voksede op hos sin meget strenge far, og det endte ofte i skænderier. Til sidst løb Kimberly hjemmefra.

I sine teenageår boede hun på må og få rundt omkring hos venner, kærester og til tider på gaden. Hun levede i rendestenen og endda på et tidspunkt som prostitueret. En dag stødte hun på Christopher Wallace aka Notorious B.I.G.
ANNONCE
Lil’ Kim
Hun lærte meget fra ham, og de blev rigtig gode venner - hun fik lidt mere styr på sit liv, og Wallace hjalp hende i gang med en musikkarriere.

I en alder af kun 20 år blev hun det første og eneste kvindelige medlem af rap-gruppen "Junior M.A.F.I.A", der havde et par hits i top 20 af "The Billboard Hot 100". Derefter lavede Lil" Kim et par numre med forskellige andre grupper og solister.

Hun var ved at blive ret, populær og det var ved at være på tide, at hun fik udgivet sit eget album. "Hardcore" blev udgivet i 1996. Albummet var et hit, det debuterede på en 11. plads og selvom de havde forventet en masse kritik af deres markedsføring af Lil" Kims personlighed, var denne let påklædte kvinde et stort hit.

Hendes første single "No Time", en duet med Puff Daddy, blev nr.1 på rap-hitlisten, og de næste singleudgivelser, fik også nogle flotte placeringer.
ANNONCE
Lil’ Kim
En mindre pause...

I 1997 tog hun sig en mindre pause fra soloprojekterne, da hendes mentor og bedste ven, Notorious B.I.G, blev slået ihjel, men hun holdt sig i gang med en masse andre projekter.

I 1998 var hun blandt artisterne på Puff Daddy"s "Bad Boy Tour", som var et kæmpe hit, og derefter lancerede hun sit eget pladeselskab "Queen Bee Records", hvor hun selv styrede tingene.

Notorious K.I.M.

I 2000 udkom hendes andet og længe ventede album "Notorious K.I.M.". Den strøg til top og debuterede på førstepladsen på "The Billboard R&B/Hip-Hop Charts".

Hun opretholdte sin provokerende porno-attitude, og hendes fans var vilde med det. Hun fik sig et par store hits, blandt andet med numrene "How Many Licks" og "No Matter What They Say".

I 2001 fik hun chancen for at være med til at genskabe magien i det gamle nummer "Lady Marmalade", som var på soundtracket til filmen "Moulin Rouge". Dette samarbejde med store navne som Christina Aguilera, Pink, Mya og Missy Elliott indbragte pigerne første pladsen på "Grammy" i 2002 for bedste popsamarbejde.

Udover alt det fik Lil" Kim også et venskab med ingen anden end pop
ANNONCE
Lil’ Kim
La Bella Mafia

Hendes tredje og sidste nye album udkom i 2003, endnu engang var hendes bryster vokset en ordentlig omgang, og hun kører stadig den provokerende og meget letpåklædte stil.

Dette album indeholder også en duet med 50Cent. Her blev det dog ikke til noget venskab, da der senere hen har været rygter om, at 50Cent har talt dårligt om Lil" Kim, og hendes fyr skulle efter sigende have skudt efter 50Cent. Der er dog et stort kaos omkring Lil" Kim for tiden, som inkluderer
Indtil videre må vi bare håbe, at hun når at producere lidt mere hip-hop til folket.
ANNONCE
Del

Seneste nyt