Aniston

Like Mother like Daughter

Like Mother like Daughter


Forårs- og sommerkollektionerne er ved at være landet i butikker landet over. Og selvom at det nok er de færreste som dyder sig for at købe matchende tøj og diverse andre ting til både mor og datter, synes de fleste dog, at dette kan være ekstremt sødt og i realiteten ikke til at dy sig for. Læs med her og find inspiration til, hvilke ting du kan matche – både til dog selv som mor og din datter.

Smykker
Diverse producenter inden for smykkebranchen har efterhånden fået øjnene op for det fuldstændig vanvittigt charmerende ved, at mor og datter er i besiddelse af de samme smykker. Herunder kan matchende armbånd, halskæder eller ringe være at nævne som nogle få eksempler. Dette visualiserer en smuk forbindelse de to generationer imellem og er desuden en skøn gestus, for barnets vedkommende især, at kigge tilbage på senere i livet.

Tøj
Mange finder især denne form for match mellem mor og datter som en kvalmende ting og som værende defineret af en mor, som er komplet ude af kontrol når det kommer til at købe ting til sit barn. Andre finder det ekstremt morsomt og mener at dette gennemsyrer af emotionel forbindelse de to generationer imellem. Især mange stilede kendte ansigter, herunder celebritets i moderne tale, kan ofte ikke modstå fristelsen for at dressere deres døtre så de matcher moderen selv. Matchende bluser, bukser, sokker eller jakker – kun fantasien sætter grænser for mulighederne for matchende tøj mellem mor og datter.

Sko
I forlængelse af ovenstående, kan sko nævnes som en mulig mere diskret matching mellem mor og datter. Herunder kan mange sko findes i både voksen- og børnestørrelser, hvilket kan medvirke til flere muligheder, og altså gøre det nemmere for moderen reelt at finde noget i mange butikker, som kan passe til både hende selv og datteren. Et par søde matchende sandaler, et par Nike Air Max 95 sneakers eller et par søde klip klappere til de varme sommerstunder ved poolen eller stranden, kan ingen da stå for, og dette kan desuden i mange tilfælde udvides, sådan at far også kan være med på moden om at matche familiemedlemmer imellem.

Accessories
Derudover findes der masser af diverse tilbehør og accessories som både mor og datter kan eje og måske lidt mere diskret kan udtrykke relationen de to imellem. Herunder kan nævnes ting som sødt og piget hårpynt, en sød lille taske, clutch eller rygsæk eller et tørklæde i matchende farver.

Andre match
Det er desuden muligt at skabe match andre familiære relationer imellem. Herunder er mor og far et godt match at nævne. Mange finder da også dette for sukkersødt, men synes man derimod som par, at dette er en fin og sød idé, kan disse eksempelvis få lavet et matchende mobilcover eller andet mobiltilbehør, hvilket viser et billede af deres fælles barn eller børn. Dette er en sød måde at udtrykke de familiære relationer og kan fungere som en modernisering af det klassiske billede, som man ellers traditionelt opbevarede i pungen.

For sukkersød eller dybt charmerende?
Hvad enten man finder denne trend for sukkersød eller dybt charmerende, er det de færreste, som fornægter, at det kan virke sødt at se en mor og en datter gående sammen ned ad gaden med matchende det ene eller andet. Herunder er det da også kun fantasien som sætter grænser for, hvordan du kan matche dig med din skønne datter.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce