Aniston

Ligner jeg Friedrich Nietzsche?

Hvilken berømthed ligner du?

Jeg ville give afkald på orgasmer, for at ligne Angelina Jolie. Gennem lang tid har jeg gået og nærkigget mig selv i spejlet, hvilket har resulteret i, at jeg langsomt fået mig selv mere og mere overbevist om, at jeg egentlig godt kunne ligne hende, bare en lille bitte smule. Desværre er virkeligheden en anden, i hvert fald hvis man spørger Myheritage.com, der sammenligner én med stjernerne, fortæller dig hvem du ligner og hvor mange procent du gør det.
ANNONCE
Ligner jeg Friedrich Nietzsche?
Myheritage.com fungerer ved, at man går ind under "Face Recognition" og uploader et billede af sig selv, hvorefter den scanner det og sammenligner ens træk med et par tusind berømtheder. Det er let og ret så morsomt. 

Det lyder nok som en gang fis, men jeg lagde mærke til at min næse for eksempel tit var helt magen til, det kunne også være øjenbrynene, smilet eller bare ansigtsformen.

Jeg oploadede det første billede, krydsede fingre og gentog mantraet "Angelina, Angelina, Angeina, Angelina, Angelina" imens siden scannede mit ansigt. Jeg vidste bare at øjeblikket endelig var kommet. Nu ville jeg få bekræftet, at jeg kunne have været mit store idols identiske tvillingesøster.

Christina Aguilera?! Nej, nej, nej! Det var jo helt forkert. Jeg lignede da ikke en forvokset teenager, der prøver at overbevise verdenen om at hun er sig selv, ved at skifte stil hver anden måned.

Men hov, der kom ikke kun ét svar, der var jo flere, jeg skulle bare trykke mig frem til dem. Selvfølelig, et par klik efter ville jeg helt sikkert finde modtageren af al min hemmelige beundring. Kirsten Dunst, Rachel Leigh Cook og endda Pamela Anderson dukkede op, men ingen Angelina.

Nå, den var ikke for god, men når jeg nu tænkte mig om, var det da egentlig heller ikke et særligt godt billede jeg havde brugt. Jeg oploadede mit næste forsøg, krydsede fingre og gentog mit mantra, endnu mere intenst. Alyson Hannigan, Brittany Murphy, Alexis Bledel og Kate Hudson var lige de navne jeg kunne genkende, på den liste der nu dukkede op. Men det navn jeg søgte var intet sted at finde.

Jeg besluttede mig for at prøve et nyere billede, jeg har af mig selv. Det er det billede jeg bruger på mine profiler, rundt omkring på Internettet og på min messenger. Altså er det et billede, jeg selv mener er ret så godt. Grunden til at jeg ikke havde brugt det med det samme, var at de andre billeder var mere tydelige. Nej okay, glem hvad jeg sagde. Grunden var jo egentlig, at jeg selv mente at det var de første billeder, jeg lignede Angelina mest på. Men det andet lød bare ikke helt så ynkeligt. Vel?

Så kom resultatet, spørg om jeg blev forvirret.

Ligner jeg Friedrich Nietzsche?!

Jeg mindes ham fra dansktimerne og husker da, at han har sagt nogle meget begavede ting. Alligevel føler jeg mig bare ikke særlig beæret over, at få mit udseende sammenlignet med hans. Slet ikke på et billede, hvor han har overskæg. Et par tryk videre afslørede Natalie Imbruglia og Kirsten Dunst igen.

Men da en gut ved navn Ivan Pavlov med et kæmpe overskæg dukkede op besluttede jeg mig for at det var på tide at skifte billede. Selvfølgelig først efter en halv times tid, som blev brugt i selskab med et forstørrelsesglas og et spejl. Resultat: de bittesmå hår på min overlæbe var stadig lyse og usynlige, jeg havde ikke fået skæg uden at opdage det selv. Man skal passe på med den slags, når man har en tendens til at være lidt fraværende.
ANNONCE
Ligner jeg Friedrich Nietzsche?
Men på dette tidspunkt var min selvtillid alligevel blevet så groft angrebet, af de to fyre ved navn Friedrich og Ivan, at jeg mente, at det nok var på tide at prøve med lidt sjov og ballade.

Jeg oploadede et billede hvor jeg har en hel bolle proppet ind i munden. Hvilket er et virkelig kønt syn, hvis man da har nogle sære lyster. Hvis ikke er det bare hamrende grimt. Resultatet var at jeg lignede Avril Lavigne, Jennifer Anniston og Beyonce. Jeg har ikke taget bollen ud af munden siden... Sådan én smager godt nok grimt efter tre dage.

Nå, men med fornyet mod, besluttede jeg mig for at prøve med et normalt billede igen. Det skulle jeg aldrig have gjort.

Friedrich var noget af en kamel at sluge og Ivan er bestemt heller ikke én, jeg går og blærer mig med at ligne. Men aldrig i livet om nogen skal komme her og hævde at jeg ligner Britney Spears. Der går min grænse f***e. Det er bare ikke i orden sådan noget. Jeg gad egentlig ikke mere efter det her, så jeg lukkede siden ned og slettede billedet for altid.

Nu sidder jeg så her i mørket og ser mig selv i spejlet. Kan det virkelig passe? Ligner jeg slet ikke Angelina? Bare en lille smule... Måske hvis jeg strutter lidt mere med læberne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce