Aniston

Lie to Me sæson 2

5 ud af 6 stjerner
Lie to Me sæson 2

Lyver folk for dig? Hvis bare du havde Cal Lightmans evner, ville du vide det!

Cal Lightman er nemlig hovedpersonen i serien "Lie to me", som handler om The Lightman Group, som lever af at afsløre løgne - og sandheder for den sags skyld.

Dine løgne kan ses
"Lie to me - sæson 2" handler stadig om Cal Lightman og hans firma samt alle de klienter, de møder undervejs. Nogle sager bliver de bare draget ind i, fordi de ikke kan lade være. Og andre bliver de hyret til, selvom de måske nogle gange burde have ladet dem være. 

Det er inspirerende og overbevisende, og så er det interessant, at serien er inspireret af den sande historie om en psykologs videnskabelige opdagelser, der gør det muligt at aflæse spor i menneskers ansigt, krop og stemme og på den måde afsløre sandheder og løgne i efterforskningen af kriminalitet.

Løgn og sandheder
Dr. Cal Lightman, som spilles af Tim Roth, er verdens førende ekspert i bedrag og verdensberømt for at kunne afsløre en løgn, sandhed eller følelse ud fra ganske mikroskopiske bevægelser.

Hvis man med andre ord lyver for Dr. Lightman, kan han se det i personens ansigt og kropsholdning eller høre det på stemmen.

Hvis du trækker på skuldrene, roterer din hånd eller bare hæver din underlæbe en smule, kan Lightman spotte løgnen.

Men som han allerede ved, så er hans videnskabelige evner både en velsignelse og en forbandelse i hans privatliv, hvor familie og venner narrer hinanden lige så let, som kriminelle og fremmede gør.


Læg selv puslespillene
Cal Lightman og The Lightman Group hvirles på denne facon ind i en lang række meget forskelligartede sager, som alle på hver deres facon er anderledes og interessante. 

Man sidder selv og gætter med, tolker, fortolker, finder puslespilsbrikke, kigger efter udtryk og ledespor undervejs, og det gør "Lie to me" virkelig underholdende!


Sandhed fremfor penge
Hovedpersonen Cal Lightman, som altid gestikulerer lidt for voldsomt og lidt går som en halvfuld trold, er fantastisk, og serien er enormt interessant.

De øvrige karakterer er også søde, sjove, og interessante på hver deres facon, og hele gruppen levet for den noble mission at jagte sandheden fremfor penge.

Flere næver og overraskelser
Sæson 2 er langt mere brutal end den første sæson. Der er flere næver og mere blod, men det gør den egentlig ikke mindre interessant.

Sæson 2 er faktisk bedre end sæson 1 på mange måder, fordi den hele tiden tager nye drejninger, der ganske ofte overrasker.

Og så kan man faktisk bruge "Lie to me" til sev lige at lære nogle tricks omkring, hvornår folk egentlig lyver. Underholdende og læring på en og samme gang. Ren win-win!


"Lie to me - sæson 2" er udkommet på dvd den 18. oktober 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt