Aniston

Licor 43

Licor 43 er et forfriskende spansk indslag på varme sommerdage, som du kan vinde lige her!

Licor 43 er en drinksnyhed i Danmark, der er perfekt til en varm sommerdag.
 
Licor 43
Drik den "on the rocks" eller brug den i drinks.

Licor 43 er et forfriskende spansk indslag på varme sommerdage.

Den karakteristiske smag og noter af citrus og vanilje har gjort Licor 43 til den største og mest populære spanskproducerede likør nogensinde, og bartendere verden over gør flittig brug af Licor 43 som den 'hemmelige ingrediens', der giver en lang række drinks og cocktails et karakteristisk pift.

Licor 43 produceres den dag i dag efter en tusinde år gammel hemmelig opskrift, der er baseret på 43 nøje udvalgte naturlige ingredienser, hvoraf de fleste er frugt og aromatiske urter, heriblandt citrusfrugter og vanilje.

Ikke mindst sidstnævnte bidrager til at give en blød og behagelig smag, som har sikret Licor 43 en bred tilhængerskare og gjort den til Spaniens mest eksporterede likør.

Skøn basis i drinks

Licor 43 kan indgå i utroligt mange forskellige drinks og cocktails og samtidig bibeholde sin styrke og karakter.
 
Nyd eksempelvis en "Blanco", som består af 4 cl Licor 43 og iskold sødmælk, eller byd gæsterne velkommen med en "Crush", bestående af 2-4 cl Licor 43, danskvand og 1-2 friske citronskiver.

Licor 43 kan også drikkes "on the rocks" - ren med masser af isterninger.

Både "on the rocks"-versionen, "Blanco" og "Crush" serveres i et rock-glas (et lavt glas) med isklumper og tager ikke mange minutter at tilberede.

En anden drink, der allerede nu tegner til at blive en klassiker, er "Sweet Bite". Den serveres i et højt glas med isterninger og består af 4 cl Licor 43, Sprite og limeskiver. Den er skøn og forfriskende og smager af rendyrket sommer.

Få inspiration til flere spændende drinks og cocktails på cocktailsitet www.shake-it.dk

VIND Licor 43 og tilhørende drinksglas
Du har nu chancen for at deltage i konkurrencen om en flaske Licor 43 med tilhørende drinksglas lige her på Aniston.dk frem til den 20. juli 2010.

Klik her for at deltage!
ANNONCE
Del

Seneste nyt