Aniston

Levinsky - Mash Up

Unikke tørklæder sat sammen af tidligere sæsoners designs.

Kulden har indfundet sig i Danmark, og det er tid til at få købt hue, vanter og tørklæde.

Men når det handler om accessories, må det gerne være noget, der ikke ligner det, alle andre render rundt med.

Med Levinkys helt nye tørklæder i serien "Mash Up" er man sikret, at der ikke findes en eneste, der har det samme tørklæde, som man selv har.

Mash Up er nemlig en serie af lækre unika tørklæder, som er syet ud af andre tørklæder. Og der er ikke to tørklæder, der er ens! Herudover er det et bæredygtigt koncept, som sikrer, at der ikke er noget (tørklæde), der går til spilde.

Jeg er eksempelvis helt vild med nedenstående lækre eksemplar, som kombinerer en sart peach med sjove prikker og sæsonens helt uundgåelige dyreprint-tendens.


Levinsky Mash Up-tørklæder har en vejl. udsalgspris på 699 kr.


OM LEVINSKY:
Levinsky blev grundlagt i 1869 og designede dengang eksklusive hatte. I dag er omdrejningspunktet primært tørklæder i alverdens afskygninger i lækre materialer, flotte farver og i anderledes mønstre, og forhandles rundt omkring i det meste af Europa. Se mere på Levinsky.dk.
ANNONCE
Levinsky Mash Up-tørklæde. The Old New, som Levinsky selv kalder dem. Vejl. udsalgspris 699 kr. - Levinsky - Mash Up Levinsky Mash Up-tørklæde. The Old New, som Levinsky selv kalder dem. Vejl. udsalgspris 699 kr.
Levinsky - Mash Up
Del

Seneste nyt