Aniston

Leverpostej er ikke lutter lagkage

Den gode nationalspise.

Leverpostej er ikke lutter lagkage
Leverpostej er ikke lutter lagkage
Jeg forbinder leverpostej med madpakker fra folkeskolen og julefrokoster med den lune af slagsen. For selvom jeg faktisk er ret vild med en god grov leverpostejmad med tykke skiver agurk eller rødbede, så er det sjældent en ting, jeg har stående i køleskabet.

Men det er faktisk en fejl. Leverpostej smager nemlig ikke kun godt, det er også en nationalspise, som er fyldt med gode ting, som vi danskere har brug for i hverdagen.

Det blev jeg mindet om, da jeg forleden blev præsenteret for de spændende (og faktisk rigtig velsmagende) nye leverpostejer fra 3-Stjernet, som kommer i bakker, der er lige til at sætte i mikroovnen, hvis man vil nyde sin "leverståhej" på den lune facon.

De nye leverpostejer er, ligesom alle andre leverpostejer, en rigtig god kilde til jern. Og i og med at mange danskere faktisk lider af jernmangel, så kunne det være, at der var flere, der skulle hapse en leverpostejmad til frokosten i ny og næ. Jern er nemlig et vigtigt næringsstof, der indgår i mange af kroppens vitale processer, og leverpostej kan være den nemme og lidt mere appetitlige vej til balance, hvis man ikke er til gryderetter med lever ...

Udover jern indeholder leverpostej i øvrigt også både protein, A- og B12-vitamin.

Heldigvis er leverpostej dog stadig en af favoritterne på frokostbordet rundt omkring i det danske land - på det lune og det kolde bord. Og jeg har faktsik konsummeret en hel bakke i denne uge (styr på jernniveauet: Tjek!!)


Frokost Favorit leverpostej fra 3-Stjernet findes i to varianter: Grovhakket og Bacon. De kommer i en praktisk emballage, der holder tæt i køleskabet, og som kan lunes direkte i mikroovnen. Frokost Favorit leverpostej fra 3-Stjernet forhandles i Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen og Løvbjerg.
ANNONCE
Del

Seneste nyt