Aniston

Let salat og dessert med advocadoer

Rød grape og avocadosalat, Avocado og honning is og en lækker milkshake

For at afslutte ugen ordentligt, så kommer der lige tre nemme og lækre opskrifter som du eventuelt kan hygge dig med at lave.
Let salat og dessert med advocadoer
Rød grape og avocadosalat
  • 3 teske. sesamolie
  • 2 teske balsamico eddike
  • 1 teske citronsaft
  • 1 teske rosenpeberkorn
  • 4 store, blodgrape
  • 2 store avocadoer, halverede, udstenede, skrællede og skåret i mundrette firkanter
  • 1 mellem agurk, skrællet, udstenet og skåret i mundrette firkanter
  • 30 gram ristede pinjekerner

    Tilberedning
    Sesamolie, balsamico eddike, citronsaft og rosenpeberkorn piskes sammen i en lille skål. Smag til med lidt salt og lad blandingen stå og trække lidt.

    Vask grapefrugterne grundigt. Den øverste 1/3 del af hver grapefrugt skæres af. Ved hjælp af en skarp kniv skæres frugtkødet forsigtigt fri, så det efterlader en skålformet skræl, som skal bruges til serveringen. Grapefrugtkødet skæres i mundrette firkanter.

    Grapefrugt, avocado, agurk og pinjekerner blandes i en stor skål. Mikses forsigtigt med dressingen. Fyld grapefrugteskålene med blandingen og server.


Avocado og honning is
  • 10 æg
  • 1/2 liter piskefløde
  • 60 gram sukker
  • 2 avocado, moset med en gaffel
  • 240 ml. honning
  • 120 ml. hvidvin
ANNONCE
Let salat og dessert med advocadoer
Tilberedning
Pisk æggehviderne godt og tilsæt sukker lige før hviderne bliver helt stive. I en anden skål piskes fløden til skum. Purer avocadoerne i en blender og bland dem forsigtigt med æggehvider og den piskede fløde. Hæld i en form foret med film og frys mellem otte og ti timer. Se til isen og rør i den en gang i mellem.

Før serveringen koges honning og hvidvin. Isen anrettes på tallerkner, pyntes efter humør og serveres med saucen.


Avocado milkshake
  • 700 ml. sødmælk
  • 3 teske honning
  • Saften fra en halv lime
  • 230 ml. vaniljeis
  • 1 stor Hass avocado halveret, udstenet, skrællet og let moset
  • 1 knivspids salt

    Tilberedning
    Alle ingredienserne blendes og serveres i et højt glas med sugerør.



  • Bon appetit!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce