Aniston

Leonard Cohen gæster Odense

Den fynske landsby har talent for at tiltrække de store navne.

Sidste år var det Tracy Chapman, i år bliver det Leonard Cohen, der underholder på eng-arealet ved Fruens Bøge.
Leonard Cohen gæster Odense
Den 76-årige, canadiske singer-songwriter har det stadig i sig og træder d. 14. august på scenen i Odense. Med en masse fantastiske anmeldelser i ryggen er der kun grund til at købe billet og glæde sig.

Under sit tidligere besøg i Danmark, har Leonard Cohen i København sunget sig ind i 11.000 koncertgængeres hjerter ved en udsolgt koncert med Rosenborg Slot og solnedgang som perfekt kulisse.

Dagen efter spillede han en næsten udsolgt koncert i ligeså smukke omgivelser i Rådhusparken i Århus, og i oktober optrådte han i et udsolgt Forum for et meget begejstret publikum.

Den fynske landsby mener selv, de har valgt perfekte rammer til koncerten og skriver;

"Engen, Fruens Bøge, er et smukt beliggende græsareal, ca. 4 kilometer fra Odenses centrum. Odense Å løber lige forbi, og pladsen er omkranset af skov til alle sider. Der ligger en lille skovsø i umiddelbar nærhed, og selv om der er god plads til en større koncert, virker rammerne både idylliske og intime. Det er samme plads, som Odense Kommune bruger til Opera På Engen, og der har også været andre arrangementer med mange tilskuere, bl.a. fejres hvert år Skt. Hans på Engen. Der er ingen tvivl om, at rammerne vil være perfekte til en kunstner, der gennem årene har rendyrket sit udtryk ned til den mindste detalje. Det bliver en smuk aften på Engen."

Og folk, der har været der, kan vel kun nikke genkendende til udtalelsen. Der er ikke et bedre sted i Odense til en Leonard Cohen koncert end engen.

For mere information om koncerten og billetsalg se www.jvb.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt