Aniston

Leneublack.com

Le neu black: Sprit ny webshop, der hylder det bedste af dansk mode.

Dansk mode er det nye sorte!

Eller i hvert fald hedder dansk modes helt nye ambassadør, i form af en skøn webshop med alt det gode fra dansk mode, Le Neu Black eller Leneublack.com.

Og Le Neu Blacks mission er netop at hylde dansk mode, som jo lever og ånder i bedste velgående, og som kun bliver bedre og bedre for hver dag, der går!

I dag pre-lanceres Leneublack.com med udvalgte danske designere og brands - alt sammen i de skønneste materialer og i bedste kvalitet!

Nye online shop hylder dansk mode
Le Neu Black præsenterer i den sprit nye webshop et håndplukket udvalg af danske designere, som tør skille sig ud fra mængden.

Den nye shop har et eksklusivt udvalg af modetøj, bæredygtigt undertøj, bløde lædertasker, håndlavede smykker, der er fremstillet af de fineste materialer, lækre økologiske skønhedsprodukter og meget mere.

Mærkerne tæller blandt andre Silverblack, Vibe Johansson, Underprotection, Whiite, MaxJenny, Lind&James Jewellery, Rudolph Care, Graae Hovind Guld og Bibi Chemnitz.
 
Limited edition shopping
Le Neu Black lancerer dog hver måned nye designere, kollektioner, nyheder og limited editions, der kun kan købes på shoppen.

Og alt på Le Neu Black er inspireret af kontrasten mellem det maskuline og feminine, grafiske mønstre, originale looks, street wear og intelligent design.
 
”Vi elsker, når mode er funktionelt og komfortabelt samtidig med, at det er personligt, gennemført og humoristisk. Mode skal inspirere og motivere samt udtrykke den individuelle stil og æstetik med et glimt i øjet. Vi har nøje udvalgt nogle af de mest fantastiske danske designere og brands”, siger Co-Founder, Bodil Christine Reumert fra Le Neu Black, som altså har pre-launch i dag, så man kan købe nogle lækre julegaver til dem, man virkeligt holder af!

Webshoppen bliver for alvor bliver lanceret med SS13-varer den 1. januar. 


Se mere på Leneublack.com.
ANNONCE
Skønne sager til inderst inde fra Underprotection. - Leneublack.com Skønne sager til inderst inde fra Underprotection.
Sexy og super fint lingeri fra Underprotection. - Leneublack.com Sexy og super fint lingeri fra Underprotection.
Cool sager fra Vibe Johansson. - Leneublack.com Cool sager fra Vibe Johansson.
Hold dig lun med Vibe Johanssons skønne sager, der forhandles på Leneublack.com. - Leneublack.com Hold dig lun med Vibe Johanssons skønne sager, der forhandles på Leneublack.com.
Del

Seneste nyt

Annonce