Aniston

Leder du efter den helt rette mobile væg til at dele rummet op?

Måske har du overvejet at dele rummet op med en rumdeler? Der er naturligvis mange løsninger der kan opfylde dette ønske, men hvis der er tale om et større rum, måske med højt til loftet, som eksempelvis i et kontormiljø, så kan det i den grad være en fordel at vælge en akustik rumdeler. Softwall rumdelere er en af de muligheder du har for at komme i mål med den perfekte indretning. Her er der både et eksklusivt design, mobilitet og funktion samt et materiale der er med til at forbedre rummets akustik betragteligt. Læs mere om det herunder.

En Softwall rumdeler er både fleksibel og funktionel 

Når du skal finde den rette rumdeler til hjemmet eller virksomheden, så er en af dine muligheder en softwall rumdeler. Her er der tale om en væg der både er fleksibel og funktionel. Der er mulighed for at afskærme et område med stil, da du kan skabe unikke former med den bevægelige væg. Dernæst kan du ændre på formen, ruminddelingen og designet, hvis du efter kort eller lang tid har brug for dette, eller har et ønske om lidt miljøforandring. Når du opsætter en softwall rumdeler, så vil du ikke kun kunne skærme af og skabe unikke rum, du vil i den grad også kunne forbedre akustikken i rummet. Du kan selv vælge farver og højde samt længde på din softwall væg, således at du sikrer dig, at udtrykket i rummet får præcis det du efterspørger. 

Pas på med de åbne indretninger 

Når du har en åben indretning, så vil du muligvis kunne se hele vejen rundt, fra ende til anden i rummet, men det er ikke nødvendigvis det der skaber de bedste arbejdsvilkår. Det kan være svært at koncentrere sig, hvis der er flere der sidder åbent i samme rum og i eksempelvis et kontormiljø, hvor der ofte er højt til loftet, så vil du opleve et ret højt støjniveau. Ved at opdele rummet i stedet, med små hyggelige kroge og "gemmesteder" så vil du ikke kun kunne skabe mere ro i omgivelserne - du vil i den grad også kunne skabe en bedre akustik i rummet samt et mindre støjniveau. Det er en god løsning til eksempelvis kontormiljøer eller meget store rum i hjemmet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce