Aniston

Lav din egen kaffe-drink

Så kan du eksperimentere

For mange mennesker er der ikke noget bedre end en kop friskbrygget kaffe. Duften af malede kaffebønner, eller lyden af kaffemaskinen, der brygger. Det er en helhedsoplevelse, som mange ikke kan undvære i dagligdagen - men ikke kun på grund af trangen til koffein.
Lav din egen kaffe-drink
Der er dog ingen, der siger, at det er forbudt at eksperimentere. Mange af os har måske en yndlings-café-kaffe-drik, som vi dog aldrig har prøvet at lave selv.

Vi tager på café for at nyde en lidt speciel kop kaffe, men derhjemme holder vi os til den rene, sorte vare. Man kan lave mange forskellige variationer. For eksempel: pisk en gang flødeskum, og læg et flot lag på den almindelige kop kaffe. Drys eventuelt chokolade på toppen.

Det er bare én mulighed, og ganske nemt, men du kan også forsøge dig med forskellige kaffelikører og krydderier.

Kaffens udseende
Når du serverer en speciel kaffedrink tager den sig altid flottest ud i et glas. Find et af en passende størrelse, før du begiver dig ud i eksperimenter. Minimum 50 % af oplevelse er hvordan kaffen tager sig ud.

For, hvem gider drikke en nok så dejlig og ellers flot kop kaffe af et skåret krus fra sidste verdenskrig? En kanel- eller sukkerstang i kaffen, eller en skive citron på kanten kan også tilføjeudseendet lidt ekstra.

Her er imidlertid en opskrift på en nem, helt hjemmelavet kaffe-drink.

Ingredienser:
  • Friskbrygget kaffe
  • En stor klat is
  • Chokolade
  • Kanel
  • Honning
Bryg kaffen, rør isen, så den bliver blød, men stadig fast, og riv chokoladen. Brug eventuelt en kniv til at skrabe flager af en chokoladeplade med. Det bliver rigtig flot, når det drysses på toppen

Hæld den varme kaffe i et glas. Tilføj en teskefuld honning, og rør rundt. Tilføj herefter den bløde is, drys lidt kanel på toppen samt den revne chokolade.

Server den straks, inden isen smelter helt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce