Aniston

Last Mile

Nyt fra Hatesphere's gamle frontmand

Det er nu over et halvt år siden, at Hatesphere's frontmand Jacob Bredahl, trådte ud af gruppen for at gå sine egne veje.
Last Mile
Men man kan ikke ligefrem beskylde manden for at have ligget på den lade side. Foruden at have fortsat sin karriere som producer, har han nemlig også fundet sig et nyt band at svinge guitaren i. Last Mile hedder bandet, som er et af de få virkelige hardcore metal bands vi har herhjemme. Foruden Bredahl på guitar, består bandet desuden af forsanger Laurits Medom (tidligere: As we fight), trommeslager Michael Sørensen (tidligere: Barcode) og endelig bassisten Lennart Hansen (tidligere: Stomped).

Last Mile har arbejdet på nyt materiale og er faktisk så vidt, at de meget snart går i studiet. Det er Jacob's eget Smart'N'Hard studie, der bliver stedet, hvor deres debutalbum bliver indspillet i starten af juni. Det færdige resultat forventes at være på gaden allerede den 25. august 2008 via Target Distribution.

Imellemtiden kan man se og høre videoen til nummeret "No holding back" på bandets MySpace-side.

Om Last Mile siger Jacob Bredahl: "Vi er fire gutter, der alle har været i scenen i mange år. Vi ved, hvad vi vil, og hvad vi ikke vil. Desuden er det sgu det bedste i verden, at ha' en forsanger, der ikke drikker. Danmark er jo ikke just kendt for at være et "Hardcore land", men det kan Last Mile forhåbentlig være med til at lave om på. Vi er ikke ude på at opfinde den dybe tallerken, til gengæld lyder den flade tallerken federe end nogensinde. Det skal ikke kun gå hurtigt og være så punket som muligt... Der er skam også tunge sager i vente."

Mens vi venter på den 25. august 2008, kan vi få en forsmag på herlighederne, til en af de mange koncerter som Last Mile har på plakaten. Se hele koncertkalenderen, som allerede starter i morgen, den 7. juni 2008 I Silkeborg, på deres MySpace-side.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce