Aniston

Larmende sko

Skal kvinder absolut bruge sko/støvler, der larmer?

Vi mænd undrer os over mangt og meget hos det modsatte køn. Du er sikkert selv blandt det segment af piger, som jeg her tillader mig, at stille et spørgsmål til. Piger med sko/støvler, der larmer utrolig meget. "Klik-klak-klik-klak." Hvad sker der for jer??
Larmende sko
Jeg kan til nøds acceptere at lægge øre til en enkelt eller to pige(r), der kommer gående (så længe de går i takt) med larmende sko/støvler. Men at blive udsat for en hel venindeflok, der - uden den mindste militære præcision - kommer vadende på gaden, er en helt anden sag.

Der er jo her tale om en infam støj, som egentlig burde pålægges skatter og afgifter, men her får lov til at gå frit omkring til gene for os med normal hørelse. "Klik-klak-klik-klak-klik-klak-klik-klak".

Lyden bliver absolut ikke bedre, hvis der ligger lidt henkastet sand på gaden, hvor de promenerer. Så erstattes Klik-klak-lyden af en "klik-ratsch-skrab-klak-ratsch-skrab-klik-ratsch-skrab-klak-ratsch-skrab", som formår at drive de fleste hankøn til vandvid...

"Jamen det er jo moderne og... bl.a. bl.a. bl.a.". Ja ok - de larmende sko og støvler ser hamrende godt ud på jer (helt sikkert bedre end på mig), men gør dog noget ved den støj!"

Måske har den pige eller dame, der har designet den slags støvler, tænkt noget i retningen af: "Jeg har lavt selvværd, men et par larmende støvler kan sikkert hjælpe mig lidt i den rigtige retning!". Altså kære pige eller dame: "Hvis du er værd at kigge på, så skal vi nok overbeglo dig, også selv om du render rundt i et par sandaler!"

Hvad synes du om larmende sko og støvler? Er det bare noget vi mænd må lære at acceptere? Hvis ja, så må I også acceptere, at der ret ofte vises fodbold i tv, som er vigtigere end mange andre daglige gøremål! Hvis nej, hvordan løser vi så problemet? (Men husk, at fodbolden stadig er der!).

Jeg vil i fremtiden prøve at belyse (og forhåbentlig få svar på) nogle af de ting, som vi mænd undrer os over ved jer piger/kvinder. Husk, at der her ikke er tale om en sønderrivende kritik, men blot direkte undren.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce