Aniston

Laqa & co. Nail Polish Pen

En helt ny type neglelak med tryk på.

Det kan være svært at være rigtig revolutionerende på makeup- og skønhedsmarkedet efterhånden. Men forleden stødte jeg på et produkt, der virkeligt er anderledes i forhold til de eksisterende produkter på markedet - og som derudover er super godt!

Produktet, jeg taler om, er Laqa & co., som er en helt speciel type neglelak, der ikke bare skiller sig ud i farver eller dækkeevne. Nej Laqa & co. er faktisk anderledes fra de øvrige neglelakker på flere punkter.
ANNONCE
Laqa & co. Nail Polish Pen
Tryk, og læg på
Laqa & co. ser nemlig for det første anderledes ud.

Den kommer i en pen, der minder lidt om en buttet kuglepen, som man skruer låget af, og som så er udstyret med en lille pensel i stedet for en pen, som man kan skrive med.

Når man så vil have neglelak på penslen, trykker man nogle gange i enden af pennen, og lakken løber stille og roligt ned i penslen. I starten skal man lige trykke nogle gange, herefter blot en til to gange for at fylde lak på penslen igen. 

Tører på et splitsekund
Dernæst er Laqa & co. Nail Polish Pen meget fyldig i farven. Med blot et lag dækker man stort set 100 pct., hvilket ikke opleves ofte. Man skal blot sørge for, at der er nok lak på penslen, så man ikke trækker lakken rundt på neglen.

Hvis man dog vil lægge lag nummer to, så behøver man ikke at vente mange sekunder, førend det første lag er tørt, og man kan gå i gang med det næste. Laqa & co. tørrer nemlig forbløffende hurtigt, hvilket er virkeligt forfriskende, når man er vant til at sidde og baske med fingrene i fem minutter for hvert lag neglelak, ogi det hele taget bare drøn rart!

Endnu en dejlig ting er formen, fordi pennen ligger godt i hånden.

Støt sultne designere
Udover de brilliante egenskaber så er æsken til Laqa & co. dekoreret af unge, dygtige (og sultne) designere, som får smidt lidt penge efter sig, hver gang du køber et Laqa & co.-produkt.

Og så følger der en ret sød og sjov lille indlægsseddel med til neglelakken, som er munter læsning.


Laqa & co. neglelak forhandles hos Damernes Magasin til 99 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce