Aniston

L'anza Healing Style Bungee

Aniston.dk har testet det professionelle stylingprodukt med den gode pris.

L'anza Healing Style Bungee
Der findes et væld af stylingprodukter, når du besøger frisøren, og din frisør ser helst, at du køber en to-tre stykker, hver gang du besøger vedkommende.

Men det er en dyr fornøjelse, hvis der skal ryge frisørprodukter i kurven hver gang - oveni prisen for klip, farve og kur.

Så er det jo godt, man trods alt kan købe frisørprodukter andre steder end hos frisøren - og nogle gange også til super priser. Et af de steder er Nicehair.dk, der netop nu sælger L'anza Healing Style Bungee til super pris!

Men dur den så også til noget? Eller er der en god grund til, at man næsten får den kastet i nakken?

Aniston.dk har testet L'anza Healing Style Bungee på eget hår.

Krøllet produkt
L'anza Healing Style Bungee er egentlig beregnet til krøllet hår og til at give liv og elasticitet til alle de fine krøller.

Derfor er produktet på ingen måde skabt til undertegnede, der har glat, fladt og fesent garn. Men derfor skulle den da prøves alligevel!

Healing Style Bungee kommer i en tube, som man for guds skyld skal huske at ryste, inden man vil bruge produktet.

Det har jeg lært af erfaring, fordi jeg den første gang endte med en fedtet væske i hånden. *Ryste, ryste* og så fik den en mere cremet konsistens, der minder mere om et stylingprodukt.

Ingen flad fornemmelse
L'anza Healing Style Bungee dufter for det første dejligt af kokos og et eller andet andet. Rigtig frisk og lækkert.

For det andet er den nem at bruge i enten tørt eller fugtigt hår, og så giver den faktisk også liv og elasticitet til ganske almindeligt skandinavisk og fladt hår. Ja, faktisk er den perfekt til at style med, hvis man gerne vil have et lidt levende look til håret.

Håret bliver ikke så hurtigt fladt, når man har brugt Healing Style Bungee, og det er en stor fordel, når man ellers ofte allerede har en flad fornemmelse i håret, når man lige er trådt ud af døren.

Krøller eller ej...
Jeg er slet ikke i tvivl om, at L'anza Healing Style Bungee også er god til at give liv til krøllet hår, men den fungerer altså også til hår helt uden krøller, der bare godt kan trænge til lidt liv. Så krøller eller ej - spring ud i L'anzas Bungee.

Healing Style Bungee indeholder kreatin helende system, varmebeskyttende ingredienser samt udtræk fra regnskovens planter (PH 5,6), og så fås den lige nu til bare 39 kr. på Nicehair.dk.

L'anza Healing Style Bungee 75 ml har en vejl. udsalgspris på 99 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce