Aniston

Landskamp i Counter Strike

Nu har jeg set det med

Hvad er ideen med at sende et eller andet mesterskab i Counter Strike på tv? Godt nok er spillet da underholdende, når man har fået en del at drikke og sidder og "nørder" sammen med kollegerne efter fyraften, men ligefrem så underholdende at man skal belemres med det på tv er måske lige i overkanten.
ANNONCE
Landskamp i Counter Strike
En torsdag nat for et par uger siden lå jeg og så tv. Jeg kunne ikke sove, så jeg zappede forbi den ene kanal efter den anden. Omkring 40 kanaler inde i zapperiet ramte jeg Eurosport 2, hvor det svenske landshold kæmpede mod et eller andet land - jeg tror nok det var det hollandske, men det er ikke noget jeg vil hænges op på - i netop Counter Strike.

På hvert hold var der fire eller fem aktive spillere placeret foran hver deres computer. De var iført headset og ens uniformer og bag dem stod der en træner. De to hold var fysisk placeret på en lang række, med et dommerbord i midten. Helt bagerst var publikum, der fulgte det hele på storskærm. En vært gik rundt og underholdt mellem de forskellige runder og under selve runderne var der to der kommenterede spillets gang; stort set lige som man kender det fra alle andre sportsgrene.

Det hele virkede meget surrealistisk fordi en decideret sportsgren er for mig noget, hvor man løber rundt efter en bold, plasker i vand, slår på hinanden etcetera. En sportsgren er ikke noget hvor man sidder klistret til skærmen eller klikker på en mus. Kald mig bare konservativ, men den kan da ikke passe at vi skal til at leve i en verden, hvor vi skal holde VM i Minestryger, EM i 7-kabale eller Copenhagen Open i Hjerterfri?

For mig virker hele dette scenarie fuldstændig absurd, men er jeg den eneste af den mening? Hvad synes I om hele ideen med mesterskaber i computerspil?
ANNONCE
Del

Seneste nyt