Laksefilet med pestosauce
Årets feel-good opskrift - og du kan vinde ingredienserne til den!
Men bare fordi det er slut med de mange søde sager og fede sovser, behøver det ikke at betyde, at du skal leve af riskiks og gulerodssalat. Man kan faktisk godt forkæle sig selv med gode råvarer og retter, der ikke sætter sig på sidebenene.
For eksempel kan man udskifte den fede fløde med det lettere alternativ Milda Cremefine, som stadig har en fyldig og lækker smag, der komplimenterer rigtig mange (fedtfattigere) retter.
Hvad med eksempelvis en lækker laksefilet med pestosauce baseret på Cremefine?
Opskrift: Laksefilet med pestosauce
4 personer
Ingredienser:
300 g perlebyg
1 Knorr bouillonterning (høns eller grønsag)
250 g friske asparges - grønne eller hvide
1 peberfrugt
1 løg
4 laksefiletter uden skind (ca. 600 g)
2 citroner
1 flaske Cremefine til madlavning 7 % eller 15 %
Salt og friskkværnet peber
1-2 spsk. god basilikumpesto
Friske basilikumblade
Sådan gør du:
Kog perlebyg, som beskrevet på posen, og tilsæt 1/2 bouillonterning i vandet i stedet for salt.
Skær asparges i aflange skiver på skrå. Skær peberfrugt og løg i tern.
Del citroner i halve.
Steg laksefiletterne på en stor pande sammen med de halve citroner.
Tag laks og citroner af panden, når de er færdigstegte, og dæk dem til med stanniol, så de holder sig varme.
Rist asparges, peberfrugt og løg på panden 1-2 min, og vend dem sammen med den kogte perlebyg.
Kog panden af med Cremefine tilsat 1/2 bouillonterning, og smag til med pesto, salt og peber.
Anret perlebyg med laks, de stegte citroner og pestosauce, og pynt med friske basilikumblade.
Find flere gode og lette opskrifter på Mildas hjemmeside.
Den gode laks skal liiige på panden, og så bliver den blød som smør!
Laksefilet med pestosauce er virkelig en nem ret at lave, og så er den fyldt med gode og sunde råvarer.
Et voila! Det ser ikke bare himmelsk ud - det smager også, så englene synger :)
Lækre ingredienser skal der til. Og du kan vinde noget lignende.
Du har nu chancen for at vinde alle de skønne ingredienser til opskriften med Milda Cremefine ovenfor.
Svar blot på nedenstående spørgsmål, og udfyld kontaktinfo, så deltager du i lodtrækningen om alle de gode sager, så du også kan nyde en lækker ret - helt uden dårlig samvittighed over for badevægten.
Vinderen udtrækkes den 30. januar 2013.
Vinderen får direkte besked, og præmien bliver leveret med Nemlig.com efter aftale.