Aniston

Lækre læber

Plej dine læber. De er det frækkeste på dig, næst efter brysterne

Læber er noget af det frækkeste på os kvinder, så sørg for at give dem masser af fugt og pleje, især her i vinterkulden.
Lækre læber
Munden og hermed læberne er et af de steder, vi bruger mest på vores krop. Vi spiser, snakker, griner og ikke mindst kysser med vores mund, og det er derfor et af de steder, folk lægger mest mærke til, når de ser en.

Nogle af de kvinder, der har de mest fantastiske læber er Angelina Jolie, og Melanie Griffith. Jolies læber skulle efter sigende være naturlige, men Griffith har efter sgende fået forskønnet sine med collagenimplantater.

Angelina Jolies læber er faktisk, af mandemagasinet FHM, blevet kåret til det ultimativt mest sexede i verden. Det vil sige, at alt, hvad der hedder bryster og numse, er blevet overgået af Jolies læber.

Nogle eksperter udtaler sig i denne forbindelse, og siger, at munden er den vigtigste, seksuelle indikator for mænd næst efter brysterne. Hvorfor? Fordi læberne minder mænd om dine kønslæber, og derfor er de så spændende og frække.

Beskyt dine læber i vinterkulden
Efteråret er over os, og før vi ved af det, rammer vinterkulden os. Kulden sætter vores ansigsthud på en hård prøve, ikke mindst vores læber kommer til at føles tørre og ru.

Spørgsmålet er så, hvad man kan gøre, hvis ens læber føles ru som sandpapir?
 
  • Skrub med en gammel, kaseret tandbørste på dine læber. På den måde fjerner du alle de døde hudceller.


  • For at kunne komme i balance igen har læberne brug for fedt og fugt.
    Brug jævnligt en neutal læbepomade, som Labello eller Lypsyl til at fugte dine læber. En læbepomade med solfaktor er altid det bedste valg.

  • Når du bruger læbestift, så sørg altid for, at dine læber er fugtet godt igennem inden. Brug eventuelt en neutral læbepomade under læbestiften.

    Thomas Bickham er en kendt makeupartist herhjemme, og han mener, at læberne får et naturligt look, når man bruger en lipgloss eller en læbestift, der har en gennemsigtig eller lyserød nuance.
  • Det smitter heller ikke af, når man kysser, eller giver mærker på glas. Lipgloss gør også, at læberne bliver mere bløde, skinnende og fyldige at se på.

    Så det er bare med at komme igang, tøser. Masser af pleje og fokus på læberne. Det er trods alt vores næstfrækkeste kropsdel!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE