Aniston

Lækre kanelsnegle

Trin for trin

Kanelsnegle smager utrolig godt, og de behøver faktisk ikke at være svære at lave. Aniston.dk har lavet en fantastisk trin-for-trin-opskrift på 20-25 super lækre kanelsnegle, som alle kan finde ud af at lave.
Lækre kanelsnegle
Ingredienser

Til selve dejen skal du bruge

25 g. gær
2 dl. mælk
1 æg
1 spsk. smeltet smør eller olie
ca. 250 g. mel
Lidt salt

Til fyldet skal bruges
Smør (for eksempel Kærgården)
Sukker
Kanel

Sådan gør du trin for trin
1) Lun mælken så den bliver lunken

2) Rør gæren ud i den lunkne mælk

3) Kom æg, salt og smør/olie i

4) Rør det hele sammen

5) Så skal der mel i. Kom det i lidt ad gangen så du er sikker på der ikke kommer for meget i. Dejen skal være blank og fin

6) Lad dejen hæve i 3 kvarter, eller til den er blevet cirka dobbelt så stor

7) Når dejen er hævet, skal du lægge den ud på et melet bord og ælte den

8) Tril dejen tyndt ud med en kagerulle. Den skal være cirka en halv centimeter tyk

9) Smør det blødgjorte smør ud i et tyndt lag på dejen. Drys sukker og kanel på

10) Rul dejen stramt sammen til en pølse

11) Skær fingertykke skiver af pølsen og læg dem på en bageplade (med bagepapir eller smurt)

12) Lad stykkerne hæve i cirka tyve minutter
ANNONCE
Lækre kanelsnegle
13) Så skal du pensle stykkerne med æg.

14) Og nu mangler de bare at blive bagt i 7-10 minutter ved 225 grader.

Pynt
Sneglene bliver endnu mere indbydende, hvis du vælger at pynte dem. Det kan du gøre på alle mulige måder. For eksempel kan du lave glasur af flormelis og vand, og du kan drysse krymmel, chokoladespåner eller nødder hen over dem.
Det er kun din fantasi der sætte grænser for, hvordan du kan pynte sneglene!



Aniston.dk ønsker dig god fornøjelse med bagningen!



ANNONCE
Del

Seneste nyt