Aniston

Lækker tøseside

På Trendsales.dk finder du alt indenfor mærkevarer. Og det er endda super billigt

Kender du det, når man rigtig gerne vil eje en Gucci-taske, men simpelthen ikke har råd? Eller du selv sidder med en mærkevare som du aldrig får brugt?

Lækker tøseside
Så tag et smut ind på Trendsales.dk. Der finder du alle de kendte mærkevarer til virkelig fornuftige priser!

For 1 år siden fortalte en gammel veninde mig om Trendsales.dk. Hun synes jeg skulle gå ind og kigge, eftersom jeg altid beklagede mig over, at jeg ikke havde råd til den fede taske, jeg havde set, eller de lækre støvler jeg så sidste weekend.

Vil du også igang? Det er nemt. Du går ind på Trendsales.dk, og opretter en profil, som selvfølgelig er gratis!

Og så går du ellers bare igang med at tage billeder af de ting, du gerne vil af med. Derefter trykker du øverst på siden, hvor der står "Opret annonce," og du er igang. Husk at lægger dine ting ind under de rigtige kategorier. 

Så gælder det bare om at skrive de rigtige ting i overskriften, så folk finder din annonce når de søger. Altså selvfølgelig skrive mærket på din vare, og eventuelt at skoene, eller hvad det nu kan være, er rigtigt fede, flotte, smukke eller lignende - det fanger!

Hvordan er sikkerheden på hjemmesiden?
Sikkerheden er helt som den skal være. Ingen af ens private oplysninger er tilgængelige, og man kan endda nøjes med at handle over sin Trendsales-konto. Når du opretter dig, får du en konto, hvor der max må stå 1000 kroner, og hvis du så finder skoene som du bare  eje, så sender sælgeren en TS til dig. En TS er en anmodning om Trendsales-handel. Når du godkender TS'en,  ryger der med det samme penge fra din konto over til sælgerens. Det er super rart at kunne gøre det sådan, så man slipper for at udveksle bankoplysninger. Men ellers gøres det over mail.

Det er primært piger, der er inde på Trendsales.dk, og de fleste er simpelthen så søde og hjælpsomme. Så hvis der er et eller andet, du ikke kan hitte ud af, er det bare at skrive en lille hilsen til en af dem, og så går der ikke lang tid, før du får den hjælp, du har brug for. Man kan selvfølgelig også kontakte selve Trendsales.dk, hvis der er noget man er i tvivl om, og det er også nemt. Hjælpen findes under Support-knappen øverst på siden.

Du kan også få dig en snak om kæledyr, veninder, kærester eller andet, du går og tænker over. Det er virkelig som en helt perfekt venindeklub, hvor du ikke behøver at gå nogen steder for at tøse-sladre. Jeg bruger det selv meget, det med at skrive med tøserne, for så bliver man anerkendt, og der er flere, der kigger på ens annoncer. Og du får også selv set en masse fede varer. Og hvem ved, måske finder du noget nu simpelthen ikke kan undvære!

Kan man kun sælge og købe derinde?
Nej, du kan sagtens lave en annonce med den taske du aldrig får brugt, og så istedet for at sætte en pris på skrive, at du gerne vil bytte. Så kan du jo selv vælge, om du kun vil bytte til noget bestemt, eller om folk bare skal komme med forslag til, hvad de vil bytte med.

Jeg er selv blevet enormt inspireret og er begyndt at sætte en masse af mine ting til salg. Endda også min mors tøj, hun ikke går med længere. Og der er kunder til alt. Dvd'er, smykker, tøj, legetøj, sko, tasker, gavekort og meget meget andet.

Jeg fik faktisk byttet mig til den lækreste Friis & Co.-taske, som jeg ellers ikke ville have haft råd til. Og så har jeg fundet de fineste små, sorte sandaler med similisten til min mor, som hun skal have på, når vi holder min lillebrors konfirmation. Hun blev så glad!

Det er dejligt nemt det hele, og siden kan virkelig anbefales til alle os, som har en indre shopaholic gemt i os. Eller til os som godt kunne bruge en ekstra skilling i ny og næ!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE