Aniston

Lækker ny mobiltelefon

En nyhed til den hardcore Robbie Williams fan

Er du super hardcore fan af Robbie Williams? Ønsker du at eje det nyeste af det nyeste indenfor mobiltelefoner? Kan du ikke vente til sommer, med at høre hans dejlige stemme? Så er her det perfekte tilbud til dig.

Lækker ny mobiltelefon
Robbie har udvidet sit eksisterende samarbejde med kommunikationsvirksomheden T-Mobile International og resultatet bliver en speciel serie Sony Ericsson-telefoner under navnet: Robbie Williams Edition.

Telefonen kommer i handlen, når Robbie Williams indleder sin Europa-turné til sommer.
Specialudgaven af Sony Ericsson W300i vil indeholde ikke tidligere udgivet materiale fra Robbie Williams netop påbegyndte verdens-turné. Således vil åbningssangen fra den første koncert samt fotos være installeret, når man køber telefonen.

Telefonen vil desuden have indgraveret Robbie Williams' logo i coveret. Den vil også være udstyret med forskellige finesser, såsom en Robbie-ringetone og en hilsen fra popstjernen selv. Der er også backstage optagelser (nederst i denne artikel finder du
en fuld feature-oversigt).

"Samarbejdet med T-Mobile er en fantastisk måde for at få min musik og videoer ud, og Walkman mobilen er vores seneste samarbejde, Det er vidunderligt" siger Robbie Williams.

Ikke tidligere har et verdensnavn været involveret i design af en mobiltelefon.

Det lader dog desværre ikke til at denne fede specialudgave af W300i kommer til Danmark. Men den normale udgave kommer her i andet kvartal 2006.

Williams har i øvrigt bedt Basement Jaxx og The Ordinary Boys om at stå for opvarmning på turnéen, der også bringer sangeren til Danmark. Robbie Williams indleder sin Europa-turné i Dublin den 9. juni i år og kigger forbi Parken i København den 6. og 7. juli.

Generelt om Sony Ericssons W300i
Den eksklusive udgave af Sony Ericssons W300i fra den populære Walkman-mobil serie, som blev lanceret sidste år.

W300i understøtter MP3- og AAC-filer og kan tilbyde op til 30 timers spilletid. Udover de dedikerede musikknapper, som er kendetegnende for alle mobiler i walkmanserien, har W300i en ny funktion, som giver vilkårlig afspilning af telefonens musikbibliotek. Overførsel af musik fra en CD kan lade sig gøre ved hjælp af den medfølgende software Disc2Phone.

Desuden byder W300i på FM-radio og et såkaldte flight mode, som gør det muligt at høre musik på flyrejsen uden at have mobilen tændt.

Med til W300i følger et hukommelseskort på 256 MB, som kan udskiftes med et, der har en kapacitet på 1 GB, hvis man har brug for mere plads. I æsken finder man også et stereo-headset og et USB-kabel.

Udover de mange musikfunktioner har W300i et VGA kamera med 4 x digital zoom, som kan optage billeder og video. Billederne kan sendes til venner og bekendte via MMS.

Sidst men ikke mindst indeholder W300i EDGE, som giver hurtig filoverføring og internet-opkobling. Også Bluetooth er repræsenteret i telefonen.
ANNONCE
Lækker ny mobiltelefon
Oversigt: Robbie materiale på W300i (specialudgave)

  • Eksklusive og ikke tidligere udgivet videoklip, åbningssangen og Wallpapers fra Robbie Williams første koncert på tournéen.
  • Telefonen har et specialdesignet cover kreativt inspireret af Robbie Williams med to forskellige covers til at personliggøre telefonen.
  • Link til den nye Robbiewilliams.com WAP side.
  • Personligt tema inklusiv live Robbie Williams soundbyte, live ringetone og nye Robbie Williams animationer og logoer.
  • Robbie Williams byder fans indenfor til en backstage-oplevelse på verdenstournéens "kick-off", som foregik i Durban, Sydafrika.
Læs mere om W300i: Klik her!

Cindy siger: Den må jeg bare have!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce