Aniston

Lækker makeup fra Lancôme

Anmeldelse af to lækre produkter

Jeg har denne gang fået æren af at anmelde to af Lancômes produkter, en mascara og en foundation. Jeg mener ikke selv, at jeg er letpåvirkelig af reklamer, men jeg er derimod hudløst ærlig, og klar til at rose et godt produkt, når det fortjener det og denne gang har jeg virkelig haft grund til at have de pæne ord op ad lommen.
ANNONCE
Lækker makeup fra Lancôme
Lancôme L'extreme
Når jeg skal vælge mascara har jeg altid haft svært ved at finde ud af hvilken en, jeg bedst kunne bruge og som regel har jeg ofte brugt to-tre forskellige mascaras for at få de vipper, som jeg ønskede. Men så modtog jeg mascaraen fra Lancôme!

L'extreme Mascara er en virkelig god mascara, som kan bruges til alt. Hvad enten du skal til fest eller bare i skole kan du bruge den.

Ifølge reklamen skulle ens vipper blive op til 60 procent længere end dine normale vipper, og faktisk så er det muligt, først tænke jeg: "Yearh right, den kan forlænge", men jeg må nu indrømme at jeg var lidt for hurtig med at dømme her.

Jeg har altid haft svært ved at tro på det der extension, som alle fabrikanter efterhånden reklamerer med, men L'extreme kan sagtens få dine vipper til at se meget længere ud, og det rigtig gode ved denne mascara er, at den ligesom trækker i vipperne og glatter mascaraen ud.

Selvom du har gammel mascara på, så kan den sagtens give dig lækre vipper, og forlænger dem, som du har lyst. Den reder ligesom vipperne, og tager det gamle mascara-smuller af.

Du behøver ikke ret mange strøg, før dine øjne ser perfekte ud. Og hvis du skal til fest, kan du sagtens tage et par ekstra lag på, for den klumper nemlig heller ikke, og den adskiller dine vipper ad så let som ingen ting.

Børsten er forholdsvis tynd og lang, og den kommer nemt rundt på alle vipperne, selv de helt små tæt inde ved øjenkrogen.

Man skulle jo tro at der var en hage ved L'extreme, men det er endnu ikke lykkes mig at finde den endnu! L'extreme er en mascara man kan være yderst tilfreds med og den er også rigtig nem at tage af igen uden at bruge ret meget makeupfjerner.

Den kan findes hos alle Lancôme-forhandlere, den kan fås i sort, brun og blå, og den har en værdi a 190 kroner.
 
Jeg giver L'extreme 5 ud af 5 stjerner!

Color ID
Sammen med mascaraen modtog jeg også en lækker foundation fra Lancôme. Color ID.

Color ID skulle ifølge reklamen være fyldt med ægte farvepigmenter, som er selvjusterende og identificerer den hudfarve, som den kommer i berøring med.

Da jeg prøvede den første gang tænkte jeg: "Sikker en lækker duft!". Den lugtede nemlig ikke ligesom de andre foundations, som jeg har prøvet, der lugter af kemikalier og sæbe. Color ID lugtede af en creme, og når den kom på huden føltes den også sådan.
ANNONCE
Lækker makeup fra Lancôme
Den har en virkelig lækker konsistens og den er nem at smøre ud, både med en svamp eller med fingrene. Den tørrer ikke huden ud, men det kan være en god idé at bruge en smule fugtighedscreme inden, da dette giver det allerbedste resultat, og så behøver du nemlig heller ikke at bruge så meget af den.

Color ID kommer i ni forskellige farver og modsat mange andre foundations, er det en god idé at vælge en lidt mørkere end du er vant til, da den bliver en smule lysere når den kommer på huden, og fordi den trænger så let ind.

Color ID kan sagtens bruges til hverdag, og på grund af dens to forskellige former for pudderpartikler, behøver du ikke at bruge pudder ovenpå da den sørger for at huden ikke skinner alt for meget. 

Den er også god til fest, hvor du sagtens kan komme pudder ovenpå, fordi den nemlig holder på pudderen og sørger for at din hud ser godt ud hele festen igennem - tro mig, det er blevet testet godt!

Emballagen er nok noget af det eneste, som er at kritisere. Den lille glasflaske, som i øvrigt er utrolig stilet og klassisk formet, er lidt svært at få indholdet ud af, især når man er ved at være noget til enden. Men den kan jo stilles på hovedet, og så skulle det problem være løst.

Color ID er et rigtig godt valg af foundation, især hvis du gerne vil se lidt professionel ud, da den er virkelig nem at glatte ud og du derved undgår en brun kant hele vejen rundt i ansigtet.

Color ID findes som sagt i ni forskellige farver, og der er lidt for enhver hudtype. Der er 30 ml i flasken og sådan en koster 265 kroner, og den kan forefindes i de butikker, som fører Lancôme.

Jeg giver Color ID 4 ud af 5 stjerner!

Lancôme har denne gang sendt mig nogle utrolige lækre produkter, som jeg helt sikkert synes er pengene værd. De er nemme at bruge, og der er ikke nogle ulemper ved dem. Man får et utrolig professionelt look med dem, og man kommer ikke til at se "over-sminket" ud, - altså det afhænger jo så også hvor meget du volds-bruger dem!

Der har denne gang været grund til at finde de pæne ord frem til Lancôme, for disse to produkter er virkelig lækre!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE