Aniston

Læbestift: Tips og tricks til at spare penge og tid

Har du heller ikke råd til at købe high-end produkter? Find alternativer her!

Jeg har en ualmindelig stor kærlighed til makeup og skønhedsprodukter. Jeg har sågar været makeupartist til et shoot hos Connery.dk, diverse gallafester og bryllupper.

Og det er alt sammen meget fint. Men sandheden er, at jeg lever af ikke særlig mange penge om måneden, så jeg har brug for billigt, god makeup, som holder!

Jeg vil i denne artikel forsøge at dele de tricks og tips, jeg bruger for at komme igennem måneden uden de store minusser på bankkontoen - men med gode makeup-looks. Og i dag skal det handle om læbestift!
ANNONCE
Læbestift: Tips og tricks til at spare penge og tid

Ugens tip: En god læbestift giver samling på hele makeuppen.

Har du travlt og skal nå ud af døren, og er tiden pludselig løbet fra dig?

Ofte kan du nøjes med en concealer, mascara og lidt læbestift.

For mig er det netop alt det andet (foundation, pudder, øjenskygge osv.), der suger tid.

Men ofte lægger man mere mærke til læbestiften end øjenskyggen. Og du kan sagtens slippe af sted med ikke at have øjenskygge på. Men nøgne (og især tørre) læber er en dødssynd!

Jeg har ikke råd til alverdens dyre læbestifter, de billige får mine læber til at ligne en hønserøv, og jeg VIL altså kunne skifte lidt imellem farverne. Hvordan gør jeg så?

Forbered altid dine læber inden læbestift, det gør en KÆMPE forskel

Find en lille beholder, og kom en spiseskefuld honning i og bland det op med 1,5 tsk. sukker og en klat vaseline på størrelse med en halv lillefingernegl.

Klip en vatpind over på midten, og brug enden uden vat til at røre rundt i din nye læbe-scrubcreme, og brug enden med vat til at smøre det på læberne.

Gnid læberne sammen, og lad sukkerkornene skrubbe det døde og tørre hud af, inden du med en serviet dupper cremen af.

Smør så en omgang læbepomade på læberne, og så har du dejlige bløde læber.


Fix de tørre læbestifter

Mange gange skal læbestiften bare varmes op. Det kan gøres med fingeren. Du kører ganske enkelt bare fingeren henover tippen af læbestiften, indtil du kan mærke, at den føles mere cremet og blød.

Du kan også køre læbestiften igennem en lighters flamme MEGET hurtigt. Så skulle den gerne være meget mere medgørlig.


Lav din egen læbestift

For mig er det virkelig begrænset, hvor mange læbestifte jeg har råd til, også selvom jeg køber af de billige.

Tit når jeg så køber en læbestift, får jeg kun brugt den et par gange, inden den ryger i læbestiftskuffen, hvor jeg aldrig rør den igen – spild af penge!

Et rigtig godt alternativ er derfor at blande de blushes, puddere og øjenskygger, du allerede har (og måske ikke bruger) med vaseline.

Det er et virkelig simpelt tip, men det er SÅ effektivt.

Jeg plejer at skrabe øjenskygge/pudder/blush med min læbepensel og så røre det i meget lidt vaseline.

Ønsker jeg en mere gennemsigtig og sart farve, blander jeg mere vaseline ind. Ønsker jeg derimod en mere intens farve, blander jeg mere øjenskygge/pudder/blush i.

Det her er især praktisk med ”nude”-farver, for her kan man rigtig hurtigt komme til at ligne et lig, hvis man kommer til at købe den forkerte tone i butikken.

Med bland-selv-metoden kan du derimod sidde og finde den helt rigtige farve, og du kan gøre den mørkere og lysere, hvis du nu selv bliver lysere og mørkere. 

God fornøjelse!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce