Aniston

Lad astrologien tale

Inviter veninderne hjem til en aften i astrologiens navn. I får lagt horoskop og kan få svar på alt mellem himmel og jord af en astrolog

Lad astrologien tale
Hvad lyder mere hyggeligt end at invitere veninderne hjem til en aften med rødvin og

stearinlys i astrologiens tegn. I får lagt et in

Vi har alle læst vores horoskop, om det så er det intetsigende og enkle i Ekstrabladet eller det kærligheds og karriere baserede i kvindemagasinet "Alt For Damerne".

I tv-programmer som den 6 sans bliver vi også præsenteret for astrologiens forunderlige verden. Menneskets fascination af astrologien er ikke et moderne fænomen, i årtusinder har mennesket interesseret sig for den lysende stjernehimmel, planeterne og tanken om det uendelige univers.

Astrologien går årtusinder år tilbage og er faktisk den ældste videnskab mennesket kender. Astrologi er en antagelse, om at planeternes og stjernernes placering på himmelen kan påvirke menneskets karakter og livets gang, og hvis du slår ordet "astrolog" op i en ordbog, bliver det defineret som en stjernetyder eller troldmand.

At gå alene til astrolog kan umiddelbart virke som en lidt voldsom beslutning, men her kommer konceptet "homeparty" ind. En astrolog, der kommer hjem til dig eller en af dine veninder, er en god måde at få viden om astrologiens verden på. Her er der intet tidspres og rammerne er afslappede og trygge. Astrologen ligger et horoskop af jer alle, som ikke er specielt dyrt. Horoskopet dækker over din fortid, nutid og fremtid, og du kan måske få svar på, om fyren du mødte i fredags bliver din næste kæreste, eller om du kommer på en uventet ferie her til sommer.

Hvor det bare for nogle år siden var tabubelagt at gå til akupunktur, få lagt tarokkort eller gå til astrolog, dukker interessen for den alternative verden mere og mere op.

Vi vender oftere Adam og Eva ryggen for at tro på det overnaturlige og på at der findes en anden verden hinsides. En verden der måske kan tilbyde os mennesker noget mere livskvalitet og lære os noget mere om os selv og andre.

Lad astrologien tale for en enkelt aften, du gør måske livets vej lidt lettere og få samtidig en uforglemmelig aften i dine veninders selskab.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce