Aniston

La Hacienda/ The Dancefloor

De fleste kender "In" og har deres egen holdning til stedet; men hvad sker der, når én natklub laves til to...

La Hacienda/ The Dancefloor
"Diskotek In" blev i starten af året lavet om til to klubber i én - nemlig "La Hacienda", der spiller en blanding af R"n"B, Hip-Hop, Pop og så videre, samt "The Dancefloor", der gør sig i House, Dance, Trance med mere.

Idéen i sig selv er jo god nok, men hvordan virker den i praksis? Aniston.dk testede det af den18. september 2004.


At komme derind

Hvis man går forbi i weekenden, er der ofte en halvlang kø foran Huset "In"; og på en weekend kører de et par tusinde gæster igennem, så det måtte jo lige prøves af, for at se hvordan denne ombygning var blevet.

Selve entréprisen kan virke pebret for nogle, men det kommer også an på, hvornår du ankommer og hvilket køn du er - her er en liste, du selv kan overveje:

Kvinder:

  • 75 kroner mellem klokken 23:00-24:00


  • 130 kroner mellem klokken 24:00-04:00


  • 100 kroner fra klokken 04:00 til lukketid


  • Mænd:

  • 150 kroner mellem klokken 23:00-04:00


  • 100 kroner fra klokken 04:00 til lukketid


  • Men efter denne entré er betalt, er øl, vin, champagne og sodavand også gratis - derudover står den på 15-kroner"s bar for de stærke varer; og deres cocktails til 45 kroner indeholder også 6 cl. alkohol. Derudover er deres åbningstider ret lange: om fredagen kører de fra 23:00-08:00, og lørdag er fra 23:00-11:00/12:00 - så der er god tid til at nyde de gratis drikkevarer.

    Dog er der en dresscode, som man lige skal huske på. Det er egentligt simpelt - kom pæn i tøjet, ren, ingen gummisko, ikke for påvirket, og heller ingen store guldkæder eller synlige tatoo"er. Hvis du vil læse mere om stedet, kan du kigge ind på In: La Hacienda/The Dancefloor
ANNONCE
La Hacienda/ The Dancefloor
La Hacienda

"La Hacienda" ligger på den øverste etage. Der er blevet sat vægge op, så den er afskærmet fra resten af diskoteket. Der er rigtig mange borde, hvilket desværre kun har efterladt plads til et mindre dansegulv, hvorfor pladsen er lidt træng; men så må man jo bare "komme hinanden lidt ved".

Der er en enkelt bar, men den er rimelig lang, og der styrter hele tiden en 2-3 bartendere rundt, der er klar og parat til servering.

Til gengæld er der også hurtigt ret varmt, da "La Hacienda" er så afskærmet fra alt andet, så man engang imellem får brug for en lille luftpause på en af de mange trapper, der fører nedenunder til The Dancefloor.

The Dancefloor

I underetagen og på mellemetagen huserer The Dancefloor, der fylder en del mere. Der er stadig masser af borde og siddepladser, men også det store dansegulv, som ligger nede i bunden af diskoteket.
ANNONCE
La Hacienda/ The Dancefloor
På mellemetagen er der en lille bar på hver af fløjsiderne. Det er ikke altid, at begge barer er åbne, men der er altid, som minimum, en af dem, der er åbne, da det er her The Dancefloor starter med at åbne dørene. Den store underetage bliver først (i hvert fald om lørdagen) åbnet ved 1-tiden; men når der så åbnes, er der masser af plads at boltre sig på for de danseglade.

I underetagen er der to lange barer, hvor der er endnu et par bartendere til at servere kolde, gratis øl og lækre cocktails. Her bliver det store dansegulv som regel hurtigt fyldt godt op - så pas på armbevægelserne, da der er mange, meget "glade" mennesker, som danser ret voldsomt.

I underetagen er der også flere forhøjningen ved dansegulvet til alle de dansere, der ofte er at finde. Disse forhøjninger bruges også af de andre, som tør hoppe derop, når pladsen er ledig. Dette giver noget at kigge på, da de ikke alle er lige ædruelige eller proffe.
ANNONCE
La Hacienda/ The Dancefloor
Er det pengene værd

Min konklusion er, at idéen er god nok, og stedet er da også ganske udmærket; men hvis man holder mest af hip-hop og lignende, kan der godt blive en smule trængt.

Til gengæld er der masser af muligheder for at bevæge sig rundt på de forskellige etager, eller på trapperne, hvor der er gode "luft-muligheder", hvilket man godt kan have brug for.

Prisen er faktisk billigt sluppet, hvis man bare benytter sig lidt flittigt af den frie bar, for hvor ofte bruger man ikke over 150 kroner på entre og drikkevarer andre steder i byen.

Personalet er så en smule variabelt - der er nogle virkeligt dygtigt og søde fyrer imellem, men engang imellem er man også mindre heldig, at ramle ind i en af de nye, der endnu ikke er i besiddelse af det overblik, som en ordentlig bartender skal have.

Det kommer forhåbentligt med tiden - indtil da har jeg min favoritbartender, hvis jeg nu skal derind igen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce