Aniston

Kvit nikotinen engang for alle uden medikamenter

Ny behandling med elektro-magnetiske impulser hjælper de mange eksrygere med at lægge nikotintyggegummiet på hylden.

Masser af rygere har kvittet smøgerne. Til gengæld er de nu blevet afhængige af nikotinplastre, inhalatorer eller elektriske cigaretter.

Det er alternativer, der blot dulmer trangen til nikotin, men som ikke fjerner den. Efter en periode med sådanne rygestop, er der derfor stadig mange, der
giver op og begynder at ryge igen. Men sådan behøver det slet ikke være, forlyder det fra den private afhængighedsklinik, STOPNU, som har stor succes med nikotinafvænning i forbindelse med rygestop, men også, når nikotintyggegummiet skal lægges på hylden.

"Der har gennem de sidste par år været meget stor fokus på rygestop, men vi hører sjældent, hvordan det går med
ANNONCE
Kvit nikotinen engang for alle uden medikamenter
alle de mennesker, som har erstattet deres cigaretter med nikotinprodukter. Vi ser ofte, at folk, som kommer her i klinikken, har tygget nikotintyggegummi i et år eller mere, ja, vi har sågar haft én, som havde brugt det 18 år efter rygestop. Og det er bestemt ikke meningen. Nikotinpræparaterne er tænkt som en hjælp i forbindelse med
rygestoppet til brug i en kortere periode, men folk føler sig fanget og tør ikke slippe tyggegummiet af skræk for at komme til at ryge igen" fortæller indehaver Beata Andreassen og fortsætter:

"To behandlinger fjerner trangen. Indtil nu har det ikke været muligt at få hjælp til at komme ud af brugen af nikotinpræparater. Men med biofeedback behandlingerne, der via elektro-magnetiske impulser går ind og genopretter kroppens naturlige balance og styrker evnen til selvhelbredelse, kan nikotintrangen fjernes. Behandlingsformen har været brugt i flere år på sygehuse og af praktiserende læger i både USA og Tyskland med stor succes. Der skal blot
to behandlinger samt samtaleterapi i forbindelse hermed, til at fjerne trangen til nikotin samt abstinenserne. Folk, som i årevis har været afhængige af nikotinen, kan derefter føle sig frie, slutter Beata Andreassen, som får henvendelser fra private samt mange firmaer, som ønsker at hjælpe deres medarbejdere med at slippe af med nikotinafhængigheden."

Gennem de sidste otte år har Stopnu-klinikkerne, der findes i Silkeborg, Svendborg og i Storkøbenhavn, hjulpet tusindvis af mennesker, der har været afhængige af nikotin og sukker m.m. Det overordnede mål er at forbedre livskvaliteten for så mange mennesker som muligt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce