Aniston

Kvinder tiltusker sig bagageplads hos deres partner

Hver femte kvinde slæber så meget med på ferien, at de ikke kan have det i kufferten.

Vil du lige bære min bagage? - Kvinder tiltusker sig bagageplads hos deres partner Vil du lige bære min bagage?
Tørklæder til enhver lejlighed, en praktisk taske, en fin taske og en lille clutch. Flade sko og høje sko og dem midt i mellem … Det kan være svært at begrænse sig, når man pakker til ferien, for man ved jo aldrig, hvor man skal hen, og hvad man skal opleve.
 
Det kan mange kvinder skrive under på. Hver femte kvinde (21 pct.) har nemlig set sig nødsaget til at pakke ting i deres partners kuffert eller taske, fordi de ikke selv havde plads i deres. Dette gælder blot 4 pct. af mændene.
 
Det viser en undersøgelse foretaget af hotelbookingsitet Hotels.com blandt 1.189 danskere.
 
Kunsten at begrænse sig
Nogle gange kan problematikken omkring plads i kufferten afhjælpes af at købe en større en af slagsen. Men fire ud af ti kvinder (38 pct.) har generelt set svært ved at begrænse sig, når de pakker til ferien. De ender derfor med at rejse med både en fyldt kuffert og håndbagage, der er proppet til randen.
 
Samme problem gør sig gældende for hver femte mand (22 pct.).
 
Hver femte kvinde (21 pct.) og hver sjette mand (15 pct.) har da tilsyneladende også set sig nødsaget til at købe en ekstra kuffert i forbindelse med en ferie, fordi de ikke havde plads til alle deres pakkenelliker og nyindkøbte sager, da de skulle hjem fra ferien.
 
En tung bagage
Når det dog gælder overvægt på bagagen, er det mændene, der fører.
 
Således har hver femte mand (20 pct.) oplevet at måtte betale for overvægt, når de skulle tjekke bagagen ind i lufthavnen, mens blot 13 pct. af kvinderne har oplevet at skulle have kreditkortet frem ved indtjekningsskranken. Om dette kan forklares med, at mændene har båret rundt på deres bedre halvdels bagage, kan man kun gisne om.
 
Og mens mange har svært ved at begrænse sig, så rejser knap hver tiende (9 pct.) tilsyneladende ofte kun med håndbagage.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce