Aniston

Kvinde - stadig til grin

Lille spejl på væggen der...

Når det indre spejl fortæller dig, hvad du skal mene om det, du ser i det virkelige spejl. Der er gode stunder foran spejlet, og der er bestemt også dårlige stunder. Den ene dag kan du føle dig godt tilpas, den anden dag kan du føle dig fanget i en flodhests krop.
ANNONCE
Kvinde - stadig til grin
Hvad er det, der gør, at jeg den ene dag spørger mig selv, om jeg har tabt et par kilo, og den næste dag om jeg ikke skulle holde lidt igen med de søde sager?

Som min veninde fortalte mig, inden hun skulle på charterferie, havde hun bestemt ikke følt sig bikiniklar, men da hun kom afsted og lå på stranden tænkte hun: "Hold da op, har jeg lige tabt fem kilo over natten?" Glæden varede dog kun kort, for da hun kom hjem og skulle tilbage i jeansene, var det omvendt.

Jeg har selv prøvet at tage i byen og følt, at selvtilliden og udseendet var i top. Et par dage efter fik jeg tilsendt et par billeder fra festen og hold da op, det var slet ikke en tilsvarende følelse jeg fik af at kigge på de billeder. Herefter gemte jeg billederne et stykke tid, og da jeg senere tog et kig på dem - var de ikke så slemme, som jeg havde troet dengang.

Der vil altid være gode og dårlige dage, heldigvis har vi dem allesammen! Det vigtigste er ikke at være venner med spejlet, det er at være venner med sig selv. Hvis du værdsætter din personlighed, vil det skinne igennem til dit ydre.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce