Aniston

Kvinde, ssh

Kævl du bare løs

Får du også altid at vide, at du taler for meget? Og at det er typisk? Fordi du er kvinde? Anklagende mænd, der forsøger at lukke munden på dig med et: "Så har du vist også brugt dine daglige 20.000 ord nu".
Kvinde, ssh
De kan bare nære sig. De er nemlig ikke et hak bedre selv. Dog har tidligere undersøgelser påstået, at kvinder rent faktisk taler tre gange så meget som mænd, men nu skulle det undersøges, hvorvidt der var hold i påstanden.

Tøser - det hele er en skrøne

Fyrene er lige så store høns, som os; så de har ikke meget at lade os høre for. The University of Arizona har netop påvist, at der er meget lidt forskel på, hvor meget mænd og kvinder snakker.

I en gruppe på 400 studerende brugte kvinderne gennemsnitligt 16.215 ord, mens mændene brugte 15.669 ord. En forskel på kun 546 ord.

Det er altså ikke ret meget mere, drenge!

Kan du snakke som en mand?

Den mand, der talte mest, brugte rent faktisk 47.000 ord, så vi har langt igen, hvis vi skal slå den. Talskvinden, Paula Hall, som også er par- og psykoterapeut, finder udfaldet helt i tråd med sine egne erfaringer. "Det er ikke fair at påstå, at mænd ikke taler. Fyre står ikke bare stille hen, når de er i byen", siger hun.

Konklusionen må derfor være: kvinde, slå dig løs, lad hånt om fyrenes kommentarer og kævl det bedste, du har lært.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE