Aniston

Kvinde kend din karriere

Vind den nye guide til kvinder, der ikke vil gå på kompromis med hverken karriere eller familie.

Kvinde kend din karriere
"Kvinde kend din karriere" er en guide og debatbog med personlig vinkel på de barrierer, der er for kvinder, som vil have både karriere og familie.  

I forsøget på at forklare fraværet af kvinder i toppen af dansk erhvervsliv taler nogle om biologi, andre om et glasloft og et 'old boys' network'.

Denne bogs for­fatter mener, at problemet er langt mere komplekst.

Samfundets skyld
Inge Berneke hævder, at vi i dag har et samfund, der er indrettet med nogle strukturelle betingelser, der gør det meget svært for kvinder at realisere en karriere som topleder.

Det handler, ifølge hende, både om lovgivning, etableret praksis, normer og værdier. Om virksomhedskul­turer og HR-politikker. Og om den måde, mænd og kvinder er blevet opdraget til at se sig selv og hinanden på.

Noget som kvinder med lyst til både familie og karriere må forholde sig til, hvad enten de ønsker det eller ej.

Alt det, forfatteren gerne selv ville have vidst
I "Kvinde kend din karriere" videregiver forfatteren nogle af de erfaringer og overvejelser, som hun har gjort sig i sit arbejde som rekrutteringskonsulent og headhunter i et internationalt rekrutteringsfirma og i sit eget karriereliv, og som hun selv gerne ville have haft adgang til, da hun i sin tid stod over for studie- og karrierevalg.  

"Kvinde kend din karriere" er skrevet af Inge Berneke, udgivet af Lindhardt & Ringhof og udkommet tirsdag den 12. oktober - 2010.              

Vind "Kvinde kend din karriere"
Frem til den 30. oktober 2010 har du chancen for at vinde "Kvinde kend din karriere" her på Aniston.dk.

Se her, hvordan du deltager!
Del