Aniston

Kvinde i fokus - Signe Møller

Vi sætter fokus på Signe Møller der løb, med årets hovedpris i Fun Fearless Female Award 2008.

Signe Møller vandt årets hovedpris i 'Fun Fearless Female Award 2008″. Hovedprisen var på
Kvinde i fokus - Signe Møller
25.000 kr. Der blev alt i alt uddelt 17 priser, hvor den 34årige Signe Møller løb med den fineste af slagsen.
'Fun Fearless Female Award 2008″ er til for, at hylde seje danske kvinder under 35år. For at komme i betragtning er det vigtigt for juryen, at kvinderne har gjort noget ekstraordinært og, at de fungere som gode forbilleder. 

Det der gjorde, at Signe Møller løb med sejren, var at hun er stifter af nødhjælpsorganisationen '100%'. Denne nødhjælpsorganisation går ind og støtter op om børn i afrika, for at hjælpe dem til et bedre liv. Organisationens ønske er, at sikre en fast langsigtet støtte. Så områderne får hjælp til deres lokale projekter, og derved på senere sigt kan blive selvforsynende.

Signe Møller er grundlægger af 100% og funger i organisationen som fundraising og projektledelse. Hun er i 2005 uddannet kaospilot. Udover uddannelsen som kaospilot, har hun en bachelor i kreativ proces design og projekt ledelse samt social forretnings entreprenørskab.
Man kan støtte organisationen økonomisk på to måde. Enten kan man blive projektsponsor eller sponsor af administrative udgifter.

Som projektsponsor går man ind og donere penge der direkte går til, at støtte lokal projekterne i afrika, som fx at bygge vandsteder. Lokal projekterne er dem der i sidste ende skulle gøre at de forskellige områder har mulighed for at blive selvforsynende.
Hvis man derimod går ind og bliver sponsor af administrative udgifter går man ind og støtter organisationen i alle de ad
ANNONCE
Kvinde i fokus - Signe Møller
ministrative udgifter. Hvilket gør, at de penge der i mange andre organisationer bliver taget fra projektsponserne for, at dække det administrative, her ikke bliver pillet ved. Det er dermed adskildt fuldstændigt. Så man ved hvad ens penge rent ud sagt går til.
Dette er også en af grundende til navnet på organisationen '100%'. Da det du donerer som projektsponser går udelukkende til lokale projekter.

Signe Møller har derfor vundet årets hovedpris i 'Fun Fearless Female Award 2008″. For ikke blot at tænke på sig selv. Men derimod for at tænke på omverdende, og fordi hun aktivt har gjort noget ved sagen.
Hvis man nu skulle være intresseret i at læse mere om 100%. Er deres hjemmeside: http://www.100percent2thechildren.dk/
Hvis man skulle have lyst til, at støtte organisationen 100% kan det også gøres inde fra deres hjemmeside.
ANNONCE
Del

Seneste nyt