Aniston

Kvinde i fokus - Mimi Jakobsen

Mimi Jakobsen er uden tvivl en kvinde med ben i næsen.

Mimi Vibeke Jakobsen har i mange år været kendt for at arbejde indefor det politiske felt.
Kvinde i fokus - Mimi Jakobsen
Hun beskæftiger sig pt, i en alder af 60år, som generalsekratær for hjælpe organisationen Red Barnet. Her er hun støttet godt op af
Men Mimi Jakobsen har ikke altid været generalsekretær for Red Barnet. Hun har som de fleste nok ved, arbejdet indenfor den politiske verden i en del år. Hun blev i 1974 opstillet for Centrum Demokraterne. Hun spillede en stor rolle for partiet i mange år, og ikke nok med det har hun har også ageret som frontfigur for partiet der gav hende titlen 'formand for Centrum Demokraterne'.  Politik har altid været en del af Mimi Jakobsen's liv, hun er voksent op med, at hendes far var folketingsmedlem.
ANNONCE
Kvinde i fokus - Mimi Jakobsen
I 1997-98 måtte hun imiddeltid sætte sin politiskekarriere lidt på hold. Hun blev bidt af en skovflåt, hvilket resulterede i en sygemelding på 5 måneder. Det lyder måske ganske uskadeligt, men det har medført at hun nu lider af lammelser i ansigtet. Efter sygemeldingen genoptog hun, hendes politiske karriere. Det fortsatte indtil den 21 december 2006, her blev det offentliggjort at hun skiftede parti. Hun skiftede fra Centrum Demokraterne hvor hun have en flot position, over til Socialdemokraterne. I år 2000 startede hun som generalsekratær i Red Barnet, selv da hun stoppede hendes karriere inden for politik arbejdede hun videre med organisationen.

Mimi Jakobsen fortsætter forhåbentlig hendes fantastiske arbejde, inden for hjælpe organisationen Red Barnet i mange år endnu.
ANNONCE
Del

Seneste nyt